SERVICE AUTO CLUJ

SERVICE AUTO CLUJ
Nume service auto: Bosch Car Service Dicomis
Adresa:
Oras: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Numar de telefon: 0372783960, 0728873486
Adresa email: bcsdicomis_cluj@yahoo.com
Adresa internet:
Marci reparate: Service auto multimarca
Descriere servicii: Service generalist multimarca turisme si autoutilitare la standarde de calitate ridicate, inlocuit kituri de distributie, revizii periodice, curatat injectoare diesel si benzina, diagnosticari de inalta performanta la sistemele Common Rail si benzina, reparatii la sistemele de aer conditionat auto, reparatii la sistemele de directie si franare inclusiv ABS, ESP, ASR.


Nume service auto: SC ELECTRIC PLUS AUTO SRL
Adresa: str. Traian nr. 72
Oras: Cluj-Napoca
Judet: Cluj
Numar de telefon: 0264432204, 0746887121 (Eugen Pascu), 0744836976
Adresa email: eugen64poli@yahoo.com
Adresa internet:
Marci reparate: Service auto multimarca pentru autoturisme si autospeciale
Descriere servicii: Diagnoza computerizata si reparatii ale sist. de gestiune electronica (motor, ABS, airbag, senzori,  ceasuri becuri in bord, etc.), verificare si reparatii sist. de injectie, injectoare common-rail Delphi, reparatii electromotoare, alternatoare si alte componente electrice, verificare, reparatii si incarcare inst. aer conditionat cu aparat TEXA k670E nou, dezinsectie instalatie cu ultrasunete si subst. speciala, reparatii pompe servo, filtru particule (pt. anumite marci).
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii