Ştergătoarele plate reprezintă viitorul în domeniul ştergătoarelor, iar în cadrul acestui segment, cererea cu cea mai rapidă creştere este pentru ştergătorul plat la nivel de pret mediu. Marca Champion revoluţionează acest segment prin intermediul primului şi singurului produs care serveşte atât aplicaţiile directfit (vehicule cu stergatoare plate montate din fabrica) cât şi aplicatiile retrofit (vehicule cu stergatoare clasice si brate tip carlig, la care utilizatorul poate monta un stergator plat pentru un aspect imbunatatit al masinii).

Conţinând doar 14 coduri de produs, gama de ştergătoare plate Easyvision de la Champion se poate monta pe toate cele şase tipuri principale de braţ de ştergător, oferind o acoperire de circa 85% a parcului auto european cu toate variantele de aplicaţii directfit şi retrofit.

Cea mai apropiată linie competitoare de ştergătoare plate de nivel mediu, prin comparaţie, acoperă doar patru tipuri de braţ de ştergător şi este limitată exclusiv la utilizări directfit, ne-acoperind aplicaţiile retrofit.

Spre deosebire de ştergătoarele plate provenite de la producători ieftini, ştergătoarele Easyvision de la Champion sunt fabricate în facilităţile de producţie ale Federal-Mogul din Europa şi sunt menţinute la aceleaşi standarde stricte de calitate ca şi produsele pentru echipament original. Fiecare ştergător Easyvision încorporează de asemenea şi designul fiabil de flexor (piesa din oţel aflată în interiorul lamelei) Federal-Mogul, preferat ca echipament original, care asigură un contact superior între lamelă şi parbriz.
Gama Easyvision cu un număr excepţional de redus de coduri este posibil prin intermediul a două inovaţii tehnice proprii: Variable Geometry Spoiler Technology™ (VGS) (Tehnologia spoilerului cu geometrie variabilă) şi sistemul Master Connector™ aparţinând Federal-Mogul. Tehnologia VGS încorporează un spoiler simetric din cauciuc flexibil în lamela ştergătorului. Acest design care este în curs de brevetare permite spoilerului să se auto-ajusteze la viteze diferite ale vântului, pentru o ştergere de calitate, şi permite utilizarea fiecărui ştergător Easyvision atât pentru vehiculele cu volan pe stânga, cât şi pentru cele cu volan pe dreapta.

Sistemul Master Connector de la Federal-Mogul, unic prin uşurinţa utilizării, asigură un montaj rapid şi sigur pe fiecare din cele 4 tipuri principale de braţ directfit (cu fixare superioară, cu stift lateral, baionetă şi drept) şi pe cele două tipuri de braţ retrofit (cârlig 9x3 şi 9x4).

Sursa: Champion Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii