Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate in Romania, Michelin lanseaza website-ul www.10ani.michelin.ro, prima platforma online locala dezvoltata de Michelin Romania. Prin acest website, Michelin se adreseaza utilizatorilor online, pe care ii invita sa sarbatoreasca impreuna 10 ani de istorie in miscare.

Website-ul www.10ani.michelin.ro include informatii detaliate despre evolutia Michelin inca din 2001, anul intrarii pe piata din Romania, articole referitoare la utilizarea anvelopelor Michelin, precum si un calendar al evenimentelor din aceasta perioada. Prin intermediul acestei platforme sunt prezentate publicului larg informatii mai putin cunoscute despre Michelin dar in acelasi timp foarte interesante (cum ar fi faptul ca navetele spatiale sunt echipate cu anvelope Michelin).

“Michelin inseamna o poveste fascinanta in primul rand despre oameni si despre motivatia de a fi cel mai bun in domeniul tau, despre respect si despre fapte. www.10ani.michelin.ro este o invitatie la a descoperi lumea Michelin, importanta pe care o acordam calitatii produselor noastre, respectand aceleasi standarde foarte inalte oriunde in lume. In plus, pentru Michelin grija fata de oameni si securitatea acestora precum si grja fata de mediu, reprezinta directii strategice, in care investim permanent”, afirma Eric Faidy, Presedinte Michelin Romania si Balcani.

Site-ul www.10ani.michelin.ro ofera si o bogata galerie media in cadrul acesteia sunt disponibile afise istorice cu Omuletul Michelin si tutoriale video ce includ sfaturi pentru economisirea de carburant. Totodata, din toamna, vizitatorii website-ului sunt invitati sa participe la un concurs al carui mare premiu este o excursie in Franta, la muzeul Michelin. Website-ul va fi promovat printr-o campanie online, prin retelele de socializare si prin toate mesajele de PR si ATL din acest an.

“Michelin inseamna mult mai mult decat anvelope si ghiduri internationale. Inseamna echipe dedicate, inovatie si respect fata de mediu. Cu ocazia implinirii a zece ani de prezenta Michelin in Romania, ne-am propus sa prezentam, prin intermediul unei platforme online, istoria Michelin care este intr-o permanenta miscare. Pe parcursul procesului de dezvoltare am contat pe sustinerea echipei Michelin, foarte buna colaborare concretizandu-se intr-un proiect foarte reusit” a mentionat Cristina Petricanu, Account Manager Kinecto.

Campania “Michelin – 10 ani” a fost coordonata din partea Michelin de catre Bogdan Boboc, webmaster Michelin Romania si Balcani si implementata impreuna cu echipa Kinecto formata din: Cristina Petricanu (Account Manager), Vlad Marius (Art Director), Alexei Marasteanu (Web Developer) si Mihai Dumitru (Digital Planner).

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii