Este lansat modelul Cruze station wagon.
Prototipurile Code 130R şi Tru 140S pentru tineri: viitoarea generaţie de cumpărători oferă feedback .
Lansarea sistemului infotainment Chevrolet MyLink cu integrarea smartphone-urilor.

Modelele noi, prototipurile incitante şi tehnologia infotainment de ultimă oră reprezintă aspectele distinctive ale participării Chevrolet la ediția cu numărul 82 a Salonului Auto Internațional de la Geneva, care îşi va deschide porţile pentru vizitatori pe data de 8 martie 2012.

Atracţia principală la standul Chevrolet din Pavilionul 1 este modelul Cruze station wagon, care va fi lansat în premieră mondială. Cele două prototipuri pentru tineri – Code 130R şi Tru 140S – sunt aduse pentru prima dată în Europa, iar viitorul infotainmentului va fi prezentat sub forma sistemului Chevrolet MyLink.

Premiera mondială a modelului Cruze station wagon
Varianta station wagon completează gama actuală de modele Cruze şi exercită o atracţie naturală asupra familiilor şi persoanelor care doresc un autovehicul compact cu un spaţiu de depozitare mai mare pentru a se potrivi cu un stil de viaţă activ.

Din vara anului 2012 vor fi disponibile patru tipuri de sisteme de propulsie pentru întreaga gamă de modele Cruze. Pe lângă motoarele pe benzină de 1,6 l și 1,8 l disponibile în prezent, oferta de sisteme de propulsie va cuprinde un nou motor turbo pe benzină de 1,4 l şi un motor diesel 2,0 l optimizat. Toate motoarele sunt compatibile cu norma de poluare Euro 5.

Noile dotări şi funcţii ale modelului Cruze includ accesul şi pornirea fără cheie, camera video pentru marșarier, sistemul infotainment Chevrolet MyLink (vezi mai jos) şi sistemul start-stop, în funcţie de nivelul de echipare şi motor.

Prototipurile Code 130R şi Tru 140S pentru tineri: viitoarea generaţie de cumpărători oferă feedback
Chevrolet a lansat un program pentru a implica tinerii în conceperea designului pentru autovehiculele viitoare. Code 130R şi Tru 140S sunt cele două prototipuri care au luat naştere din această colaborare și care vor fi prezentate pentru prima dată în Europa în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Modelul Code 130R cu motor supraalimentat este un coupe cu patru locuri şi tracţiune pe puntea spate cu un profil drept, iar modelul Tru 140S cu tracţiune pe puntea faţă este un coupe sport cu patru locuri, exotic şi accesibil din punct de vedere financiar. La interiorul acestor prototipuri, conectivitatea le permite şoferilor să-şi personalizeze autovehiculele, acesta fiind un aspect crucial pentru generaţiile de tineri, prezente şi viitoare.

Proiectanţii britanici ai acestor prototipuri, Nicholas Davis şi Joe Baker din cadrul Centrului de Design GM din North Hollywood, vor fi prezenţi în cadrul evenimentului pentru a explica procesele prin care autovehiculele au fost create în funcţie de cerinţele acestui grup de cumpărători noi referitoare la stil şi funcţionalitate.

Pe parcursul desfăşurării Salonului Auto de la Geneva, în standul Chevrolet, tinerii vor avea prilejul să transmită ceea ce îşi doresc ei de la un autovehicul şi ce elemente de conectivitate şi funcţionalitate ar trebui integrate. De asemenea, ei vor putea vota conceptul preferat. Cei care nu vor fi prezenţi la salonul auto de la Geneva vor putea vota de acasă, prin intermediul unei aplicaţii Facebook.

Lansarea sistemului infotainment Chevrolet MyLink cu integrarea smartphone-urilor
Noul sistem infotainment al mărcii, Chevrolet MyLink, integrează dispozitivele personale ale şoferilor, precum smartphone-urile.

Chevrolet MyLink include un ecran tactil color cu rezoluţie înaltă şi diagonală de şapte inch care facilitează navigarea prin fi
șierele media. Sistemul afişează datele din smartphone pe ecran prin intermediul unei mufe Aux-in USB sau al unei conexiuni Bluetooth.

Începând cu vara anului 2012, această tehnologie va fi disponibilă pentru modelele Cruze şi Aveo.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Noul cruze este o masina cu un Bodykit exceptional. Dar totusi este fabricata de Chevrolet.

    RăspundețiȘtergere