In Romania acest trend este in plina dezvoltare, magazinele clasice de piese incep sa isi mute afacerea online, iar majoritatea romanilor  continua sa foloseasca in crestere internetul ca un mod de a achizitiona produse.

Printre cele mai cautate marci de masini pentru care se cauta piese auto online sunt in aceasta ordine Opel, VW, Dacia, Ford, Renault, Skoda, Bmw, Citroen, Daewoo, Lexus, Nissan, Mercedes, Peugeot, Audi, Fiat, Hyundai, Subaru, Alfa Romeo, Land Rover iar lista poate continua cu celelalte modele autohtone cunoscute precum Jeep, Seat, Volvo, Mazda, Toyota si multe altele.

Opel este cel mai cautat brand de autoturism pentru achizitionare, datorita costurilor mici de intretinere cat si a raportului  fiabilitate/pret destul de ridicat. De altfel si parcurile de dezmembrari auto au destule stocuri necesare deservirii  de parti carosabile si piese auto opel pentru acesta masina.

Pe locul 2 este VW , una din cele mai preferate marci de masini de catre romani, motivul fiind succesul pe care l-a cunoscut seria de VW Golf 1-6 pana in prezent. Cu un consum echitabil si dimensiuni destul de bune ale caroseriei, aceasta masina este foarte cautata pentru piese auto, chiar daca acestea sunt mai scumpe decat a precedentei Opel.

Locul 3 este detinut de Dacia, masina care este potrivita pentru toate drumurile din tara, este ieftina si usor de intretinut, chiar daca nu este fiabila. Preturile pentru piesele de Dacia sunt aproximativ egale cu cele de Opel insa calitatea lor nu este tot atat de buna.

Sursa: www.pieseautoonline.org
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii