Timişoara, Carei, Iaşi, Braşov, 28 februarie 2012. Angajaţii Continental din România au donat in perioada 19-22 februarie alimente greu perisabile destinate campaniei susţinute de Crucea Roşie Română. Voluntarii Crucii Roşii din judeţele Satu Mare, Timis, Brasov şi Iaşi au preluat donaţiile în data de 24 februarie de la sediile companiilor. Pe lista de donaţii se află făină, ulei, orez, zahăr, paste făinoase, dulciuri, conserve şi alte alimente cu termen de valabilitate mare.

”Apelul lansat de Crucea Roşie a fost pentru noi impulsul de a ne uni forţele şi de a ajuta oamenii în suferinţă. Colaborarea cu reprezentanţii Crucii Roşii din fiecare locaţie a fost foarte bună, iar alimentele vor ajunge în această săptămână la cei care au mai multă nevoie de ele ” a declarat Alina Bratu, ofiţer Relaţii Publice la Continental Automotive România SRL.

Cu o cifră de afaceri de 26 miliarde de euro în 2010, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, instrumentare, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, Continental îşi aduce contribuţia la siguranţa deplasărilor şi la protecţia climei. În plus, Continental este un partener competent în comunicarea auto interconectată. Pentru Continental lucrează în prezent în jur de 164.000 de angajaţi în 45 de ţări.

Până la sfârşitul anului 2010, Continental a investit peste 500 de milioane de euro în activităţile din România. Atât Automotive Group cât şi Rubber Group sunt reprezentate în România. Continental deţine opt unităţi de producţie, trei centre de cercetare şi de dezvoltate în Timişoara, Sibiu, Carei, Arad şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz. Continental are în prezent aproximativ 10.000 de angajaţi în România.

Sursa: Continental Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii