Adunarea Generală a Acţionarilor va decide în 27 aprilie distribuţia profitului pentru anul financiar 2011.

Hanovra, 20 februarie 2012. Furnizorul internaţional de componente auto Continental preconizează plata unor dividende în valoare de 1,50 euro pentru anul financiar 2011. Cota parte a profitului care urmează a fi plătită sub formă de dividende va reprezenta aproximativ 24 de procente. Comitetul director a decis asupra unei propuneri în acest sens. Comitetul de audit a propus Consiliului de Supraveghere prezentarea unei astfel de propuneri cu privire la dividende. Consiliul de Supraveghere al societăţii va decide în data de 13 martie aprobarea situaţiei financiare anuale şi a celei consolidate a concernului pentru anul fiscal 2011, precum şi propunerea de repartizare a dividendelor cu ocazia Adunării Generale a Acţionarilor, care va avea loc în 27 aprilie 2012. Continental va face cunoscuţi indicatorii preliminari ai anului financiar 2011 în data de 1 martie 2012.

„După trei ani Continental reia plata dividendelor, ceea ce va permite astfel, la fel ca în trecut, participarea acţionarilor la succesul concernului. Prezentăm această propunere deoarece forţa noastră operaţională ne permite nu numai plata de dividende, ci şi reducerea în continuare a datoriilor nete, concomitent cu menţinerea unui nivel ridicat al investiţiilor”, a declarat preşedintele Consiliului Executiv, dr. Elmar Degenhart, luni, în Hanovra.

Sursa: Continental Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii