In cadrul ceremoniei celei de-a 27-a editii a Festivalului International al Automobilului, Gama DS a fost recompensata pentru stilul sau exceptional cu Grand Design Award. Acest premiu recunoaste creativitatea, atribut apreciat si de clientii Marcii. Sébastien Loeb, ambasadorul marcii CITROËN, a primit in cadrul aceleiasi ceremonii prestigiosul premiu Palme d’or pentru cel de-al 8-lea titlu de Campion Mondial.

GRAND DESIGN AWARD PENTRU LINIA DS
Din gama DS, care a luat nastere acum 20 de luni, fac parte modelele CITROËN DS3, DS4 si DS5. Este o linie comercializata in paralel cu gama principala ce propune clientilor modele cu un design mai radical, senzatii inedite la volan si rafinament.

CITROËN DS5, cel mai nou membru al acestei game, este primul produs CITROËN care propune tehnologia Full Hybride Diesel, insa gama DS are deja 180.000 de vehicule vandute de la  inceputul comercializarii sale.

Prin intermediul premiului Grand Design Award, Festivalul International al Automobilului premiaza reusitele echipelor de design CITROËN cat si dezvoltarea gamei Marcii in general.

Premiul a fost acordat la finalul lunii ianuarie Directorului de Design al grupului PSA PEUGEOT CITROËN cu ocazia ceremoniei oficiale a celei de-a 27-a editii a Festivalului International al Automobilului.

PALME D’OR PENTRU CARIERA EXCEPTIONALA A LUI SEBASTIEN LOEB
Aventura sportiva a Marcii CITROËN si a pilotului exceptional Sebastien Loeb a inceput in 2001. Zece ani mai tarziu, acesta a devenit cel mai de succes sportiv auto din istorie datorita celor 8 titluri de Campion Mondial de Raliuri castigate in perioda 2004-2011.

Sébastien Loeb a oferit al 7-lea titlu mondial la constructori echipei CITROËN iar cursa continua si anul acesta cu prima victorie obtinuta la Monte-Carlo, primul raliu din calendarul Campionatului Mondial 2012.

Pentru a onora aceasta cariera sportiva remarcabila, juriul Festivalului International al Automobilului i-a acordat lui Sébastien Loeb premiul Palme d’Or.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii