Lexus LF-LC
Premiera europeana a conceptului premiat LF- LC.
Noul model cu propulsie hibrida GS 450h.
Gama Lexus F-SPORT ce include doua modele noi.

Conceptul premiat LF-LC
Distins cu premiul de design pentru cel mai bun concept la Salonul Auto de la Detroit de anul acesta, Lexus LF-LC, un hibrid sport coupe cu 2+2 locuri, va fi lansat pe piata europeana la Salonul Auto de la Geneva.

Echipat cu tehnologia hibrid de la Lexus, LF-LC marcheaza o imagine noua, mai sportiva,  cu accent pe confortul soferului. Aceasta poate deveni viitoarea directie de design pentru marca Lexus.

Lexus  GS 450h
Noul model Lexus  GS 450h
La Salonul Auto de la Geneva va fi prezentat si noul Lexus GS 450h, pentru care vanzarile vor incepe in Europa in vara acestui an. Designul nou, atat pentru exterior, cat si in interior, vine cu un habitaclu mai mare, spatiu pentru bagaje crescut cu 60% si un confort sporit pentru toti ocupantii. A doua generatie a modelului GS 450h combina performantele crescute ale motorului cu reducerea de 23% a consumului de combustibil, la doar 5.9l/100km si emisii de doar 137 g/km.

Gama F-Sport
Gama completa de vehicule Lexus  F-SPORT hibrid, ce cuprinde doua modele noi,  va fi expusa la Salonul Auto de la Geneva.

 Versiunile F-SPORT ofera clientilor o experienta de condus imbunatatita, printr-un design ce iese usor in evidenta  si performante dinamice superioare.

Conferinta de presa Lexus va avea loc pe data de 6 Martie, la ora 10.30 am la  Standul 4211 Hala 4 si va fi sustinuta de Dl. Andy Pfeiffenberger, Vice President Lexus Europe.

Sursa: Lexus Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii