Pentru a satisface interesul crescut al firmelor de a participa la Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti (SIAMB) 2012, organizatorii salonului au crescut treptat suprafaţa de expunere ajungând la valoarea maximă de 9.000 m2, faţă de cei 4000 m2 anunţaţi la începutul proiectului. Întreaga suprafaţă de expunere a salonului este în acest moment sold out, în jumătate din perioada prevăzută iniţial pentru închirierea spaţiilor.

"Multumim tuturor celor care vor expune la SIAMB 2012 pentru încrederea acordată proiectului nostru încă de la prima sa ediţie. Conceptul nou de organizare şi desfăşurarea evenimentelor, logistica pusă la dispoziţie, parteneriatele încheiate, planul media şi, nu în ultimul rând, preţurile accesibile atât pentru expozanţi, cât şi pentru vizitatori, dau credibilitate şi atractivitate Salonului Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012”, a spus Mike Costache, Preşedinte al SIAMB 2012.

Desfăşurat la puţin timp după Salonul Internaţional Auto de la Geneva, SIAMB 2012 va găzdui lansarea, în premieră pentru publicul din România, a unor noi modele.

Pe durata desfăşurării Salonului Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012, vizitatorii vor putea să urmareasca live soliştii, formaţiile sau trupele care vor oferi spectacole pe scena din interiorul salonului. Vor mai fi încă multe alte surprize plăcute create special pentru vizitatori şi expozanţi.

“Vrem să răsplătim încrederea expozanţilor şi a vizitatorilor prezenţi la această ediţie inaugurală a SIAMB printr-o organizare excelentă, o atmosferă placută şi antrenantă, momente memorabile, precum şi prin oferte care să depăşească aşteptarile şi să adauge plusvaloare participării lor la acest eveniment”, a mai adaugat Mike Costache.

Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012 va fi deschis publicului în perioada 4-8 aprilie 2012, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Sursa: www.siamb.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii