Premiera mondiala a modelului Yaris Hybrid, primul hibrid integral din segmentul B din Europa.
Premiera mondiala a conceptului FT-Bh, o compacta de oras cu emisii de noxe extrem de reduse.
Premiera europeana a modelului GT 86, o sportiva ce readuce in prim plan placerea de a conduce.  
Premiera europeana a conceptelor  Toyota NS4 – noua generatie, Plug-in Hybrid Vehicle (PHEV) si FCV-R -  Fuel Cell Vehicle (FCV).
Premiera europeana pentru conceptul TOYOTA diji*, cea mai noua tehnologie in  materie de personalizare a masinii.

In cadrul celei de-a 82-a editii a Salonului Auto de la Geneva Toyota continua programul de innoire a gamei, aducand un suflu modern prin modelul GT 86 si extinderea gamei intergal hibrid catre noi segmente de piata.  

Toyota Yaris Hybrid
Yaris Hybrid
Modelul Yaris Hybrid, ce reprezinta o adevarata inovatie in segmentul B, va fi prezentat in premiera mondiala.  Prin acest model, tehnologia hibrida de la Toyota - Toyota Hybrid Synergy Drive® devine accesibila unei game mai extinse de clienti de pe piata europeana. Combinand silentiozitatea cu agilitatea necesara in oras si spatiul interior maximizat cu un exterior compact, noul model Yaris hybrid va beneficia de cele mai reduse emisii din segment.

Toyota FT-Bh concept
FT-Bh concept
Prezentat in premiera mondiala, conceptul FT-Bh este un vehicul integral hibrid ultra-usor, construit sa obtina un nivel foarte scazut de emisii, prin folosirea unor materiale simple si evitarea materialelor si procedurilor scumpe.

GT 86
Facandu-si debutul pe piata europeana, modelul mult asteptat GT 86 va fi pus in vanzare in toata Europa incepand cu aceasta vara.  Cel mai nou model sport de la Toyota
readuce placerea si entuziasmul condusului.

Toyota NS4
TOYOTA NS4 and FCV-R concepts
Conceptele TOYOTA NS4 si FCV-R isi vor face ambele debutul European. TOYOTA NS4  este un vehicul Plug-in Hybrid (PHEV)  ce raspunde nevoii clientilor de a combina tehnologia hibrid integral cu un design atractiv si placere de a conduce.  Conceptul FCV-R  reprezinta inca un pas pe care il face Toyota catre productia in masa a vehiculelor pe baza de hidrogen, pavand astfel calea catre lansarea unui sedan  Fuel Cell Vehicle (FCV) pana in 2015.

Toyota Diji
TOYOTA diji
Conceptul TOYOTA diji reprezinta un pas important in materie de personalizare a masinii si interactivitate. Intreaga caroserie, atat in exterior cat si in interior functioneaza ca un ecran, cu posibilitatea de a schimba culoarea caroseriei si alte elemente, conform dorintei soferului.  Mesajele si informatiile sunt afisate la fel de usor cum se poate descarca o aplicatie. Mai mult, TOYOTA diji se poate conecta cu alte vehicule si infrastructuri, pentru a oferi o experienta cu adevarat interactiva.

Conferinta de presa Toyota va avea loc Marti, 6 martie, la ora 10:15 CET.

Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii