Nu uitati sa schimbati la timp anvelopele de vara!

Sursa foto: www.anvelopeautonoi.ro
Incet, dar sigur, primavara isi intra in drepturi, temperaturile cresc usor de la zi la zi (in scurt timp vor depasi 7 grade Celsius, temperatura medie constanta la care se monteaza anvelopele de vara), motiv pentru care trebuie sa ne gandim cu cea mai mare seriozitate daca avem anvelope vara bune pentru sezonul care tocmai da sa inceapa.

In cazul in care profilul anvelopelor de vara pe care le avem momentan in depozit este mai mic de 1.6 mm (s-a ajuns practic la indicatorul de uzura al anvelopei), trebuie sa achizitionam cu siguranta anvelope de vara noi. Ideal este ca profilul anvelopei sa nu fie mai mic de 2 mm, sa nu uitam ca anvelopa este practic singura zona de contact pe care autovehiculul o are cu suprafata carosabila.

Un magazin virtual complex de anvelope puteti gasi la www.anvelopeautonoi.ro. Intrand pe site, puteti sa fiti la curent cu cele mai noi produse in materie de anvelope, multe oferte si promotii. In cazul in care aveti nelamuriri in legatura cu produsele afisate pe website, aveti posibilitatea sa sunati direct un operator sau sa trimiteti un e-mail, completand un simplu formular de contact.

In concluzie, nu uitati sa schimbati la timp anvelopele de vara!
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii