Chevrolet MyLink pentru facilitarea conectivităţii la bordul autovehiculelor. 
Şoferii își pot accesa listele de redare, agendele telefonice şi alte funcţii media. 
Ecran tactil color de înaltă rezoluţie cu diagonală de 7 inch.

Geneva. Noua generaţie a sistemelor infotainment pentru autovehiculele Chevrolet poartă denumirea de Chevrolet MyLink. Şoferii se pot bucura de noi niveluri de confort şi flexibilitate prin integrarea funcțiilor smartphone-ului personal în sistemul autovehiculului.

MyLink afișează conținutul unui smartphone pe un ecran tactil color, cu rezoluție înaltă și o diagonală de 7 inch. Conectivitatea va fi asigurată prin intermediul portului USB sau prin Bluetooth pentru dispozitivele de stocare ca playerele Mp3, iPod, iPad etc. Există, de asemenea, o priză de conectare pentru anumite dispozitive de redare a fișierelor audio şi smartphone-uri care nu utilizează conexiunile prin USB sau Bluetooth.

„Clienții ne-au spus că și-au setat smartphone-urile exact așa cum și-au dorit, iar un sistem infotainment ideal la bord ar trebui să extindă funcțiile unui smartphone, nu să încerce să le copieze. Şi pentru aceasta există Chevrolet MyLink”, a declarat Susan Docherty, Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe.

Cu Chevrolet MyLink în dotarea modelelor Cruze şi Aveo, smartphone-ul funcţionează de fapt la fel ca un hard disk integrat într-un sistem infotainment. Deţinătorii de dispozitive compatibile îşi pot aduce propriile fișiere media la bordul autovehiculului via USB sau prin conectarea smartphone-ului prin intermediul conexiunii Bluetooth.

Apelurile telefonice pot fi iniţiate fără să fie nevoie să formați numărul: Şoferul poate selecta un nume din agenda telefonică stocată, apăsa pe funcţia de apel şi apelul este proiectat prin difuzoarele autovehiculului. Listele de redare, galeriile foto, agendele telefonice şi alte fişiere media şi de date personale pot fi uşor de accesat.

Cât timp autovehiculul staţionează, ocupanţii acestuia pot, de asemenea, să vizioneze fişiere video sau prezentări de diapozitive personalizate. Sistemul are la bază tehnologia de ultimă oră şi, cu toate acestea, poate fi accesat în mod intuitiv, oferind şoferilor beneficii practice. O gamă de aplicaţii speciale va fi disponibilă pentru descărcare pe parcursul acestui an, facilitând actualizarea sistemului Chevrolet MyLink în funcţie de nevoile individuale.

Ecranul tactil color de 7” va fi produs de compania LG Electronics şi prezintă un design simplu şi intuitiv cu cinci meniuri uşor de navigat (Audio, Pictures & Movies, Telephone, Smartphone Link şi Settings), fiecare dintre acestea cuprinzând o listă cu funcţii uşor de selectat.

Pentru început, această tehnologie infotainment de ultimă oră va fi disponibilă cu modelele Cruze şi Aveo începând din vara anului 2012. Toate autovehiculele echipate cu sistemul Chevrolet MyLink vor fi prevăzute, de asemenea, cu o cameră video pentru marșarier.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii