Cu ocazia zilei de 8 Martie, cativa dintre jucătorii echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, alături de partenerul Mitsubishi Motors, au facut o vizită la Centrul Maternal din Săftica*, situat pe DN1 la ieşirea din satul Săftica.

De 8 martie, ziua internațională a femeii, a fost o ocazie foarte bună de a face o bucurie unor mame, care împreună cu copiii lor, trăiesc in acest centru pe o perioadă determinată, datorită lipsei unui adăpost dar si a violentelor din familie.

Astfel, Marius Nicolae, Luchin, Moţi şi Alexe au ales să fie cei care aduc această bucurie. Pe lăngă darurile pe care le-au pregătit pentru cei mici, de la necesarul zilnic unui copil cu vârsta de păna la 2 ani, scutece şi lapte, pâna la mingii de fotbal, pături, maşinuţe Mitsubishi, cărţi de colorat pentru copiii mai mari, aceştia au petrecut şi puţin timp cu ei, cu speranţa că le vor face ziua mai frumoasă.

Această acţiune nu este singura de acest fel, echipa de fotbal Dinamo Bucureşti şi Mitsubishi Motors au mai fost implicaţe în astfel de acţiuni de responsabilitate socială de la începutul parteneriatului (2011).

* Centrul maternal Saftica este o instituţie de asistenţa sociala, organizata in structura Direcţiei Generale de Asistenţa Sociala si Protecţia Copilului Ilfov, in regim de componenţa functionala a acesteia, fără personalitate juridică. Centrul furnizeaza servicii sociale de tip rezidenţial, cu titlu temporar, cu găzduire, având rolul de a asigura trecerea perioadei de dificultate a viitoarelor mame şi/sau a mamelor cu copii

Sursa: Mitsubishi Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii