Începand cu aceasta saptamana, seria limitata Sandero Stepway2 prezentata la Salonul Auto de la Geneva este disponibila si pentru clientii din Romania. Afisand un stil si mai modern, Sandero Stepway2 evolueaza la nivelul designului.

La interior, noua versiune propune materiale noi si doua tipuri de ambiante atragatoare care se diferentiaza prin culorile dominante - gri sau rosu.  Astfel, consola centrala, conturul indicatoarelor si ornamentul volanului pot fi de nuanta „gris brilliant” sau „rouge métallisé satiné”. Se vor personaliza cromatic si centurile de siguranta fata si spate, broderiile tapiteriei (alcatuita din material textil si piele ecologica), cele de pe covorase, precum si tetierele. Clientii pot opta gratuit pentru unul dintre cele doua interioare disponibile.

Optional, se poate adauga pachetul Piele, pentru o tapiterie mai eleganta din piele/Tep (include piele naturala pe partea centrala a scaunului, combinata cu piele ecologica) si volan îmbracat în piele. Tot la interior se remarca noul radio CD cu MP3 si satelit de comanda pe volan, priza jack, USB si Bluetooth®.

La exterior, paleta de culori disponibila pe Stepway2 se îmbogateste cu nuanta lansata initial pe modelul Duster, care s-a bucurat de un mare succes în randul clientilor: brun cajou. Gama de motorizari se extinde si ea cu o noua motorizare benzina mai puternica: 1.6 16 V 105 CP.

Preturile seriei limitate Sandero Stepway2 sunt de 9 700 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 85 CP, 10 250 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP si 11 700 euro (TVA inclus) pentru 1.5 dCI 90 CP. Prin oferta Dacia Avantaj, clientii pot beneficia de o reducere de 600 euro TVA inclus fata de pretul de lista* .

Noua serie limitata Sandero Stepway2 poate fi comandata începand cu data de joi, 29 martie, data de la care nu se vor mai lansa în fabricatie versiunile Stepway1.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. dupa parerea mea, toate marcile de masini ar trbeui sa fie serie limitata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine masina, desi este o Dacie, este bine vazuta in Europa, iar pretul este accesibil

    RăspundețiȘtergere