Cele aproape 5.000 de angajate ale Automobile Dacia si ale filialelor sale au primit tichete cadou din partea companiei si au beneficiat de o zi libera, de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii.

Pentru ca fluxul de productie sa nu fie perturbat, daca unele doamne nu au putut sa isi ia ziua libera chiar pe 8 martie, vor putea beneficia de acest drept in termen de 60 de zile. Tichetele, in valoare de 60 RON pentru fiecare beneficiara, au fost distribuite inainte de 8 martie.

Din totalul efectivelor de angajati ai Automobile Dacia si filialelor sale, 31% sunt femei. Dintre acestea, 28% lucreaza in fabricatie si 40% in functii suport (resursele umane, contabilitate si financiar, servicii administrative si tehnice si marketing- comunicare). De asemenea, femeile sunt prezente in posturi de conducere in cadrul companiei si filialelor, 34% dintre manageri apartinând sexului frumos.

La nivelul intregului Grup Renault, diversitatea reprezinta una dintre axele strategice ale politicilor de responsabilitate sociala a intreprinderii. Unul dintre proiectele importante din domeniul diversitatii este formarea retelei interne Women@Renault, care are ca scop promovarea femeilor in cadrul companiei, dezvoltarea personala si profesionala a membrelor sale. Reteaua a fost creata si in România, in 2010, si numara, in prezent, 113 membre. 

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii