Marco Tempestini si Dorin Pulpea sunt pregatiti pentru startul in etapa din Gran Canaria.
Evolutie buna in shakedown.
139,4 kilometri de proba speciala in prima zi.

Recunoasterile si shakedown-ul de dinaintea Rally Islas Canarias El Corte Inglés au decurs fara nicio problema pentru Marco Tempestini si Dorin Pulpea. Echipajul Napoca Rally Academy este pregatit pentru startul in etapa a doua din Intercontinental Rally Challenge.

Marco Tempestini si Dorin Pulpea s-au acomodat rapid cu asfaltul din Gran Canaria si sunt pregatiti pentru startul in Rally Islas Canarias El Corte Inglés, etapa a doua din calendarul Intercontinental Rally Challenge. „Asfaltul este foarte bun pe toate probele si este foarte aderent. Alegerea cauciucurilor nu va fi o problema aici decat daca ploua, dar sper sa nu se intample acest lucru”, a spus Marco Tempestini, dupa recunoasterile oficiale.

Lucrurile au decurs pefect si in timpul shakedown-ului. Aflat la primul raliu pe asfalt cu modelul Subaru Impreza R4, Marco Tempestini a incercat sa gaseasca cele mai bune setari pentru aceasta etapa. „Mi-a placut foarte mult cum se comporta masina pe asfalt. Am facut sase treceri pe proba si cel mai bun timp a fost de 1min:32,1 secunde, adica am fost la doar o secunda in spatele portughezului Moura. La fiecare trecere am incercat sa gasesc setarile ideale pentru cele doua zile de cursa. Sper ca in aceasta etapa totul sa functioneze la fel de bine pana acum si sa plecam din Gran Canaria cu primele puncte din acest sezon in IRC Production Cup”, a mai adaugat Marco Tempestini.

In prima zi din Rally Islas Canarias El Corte Inglés sunt programate 9 probe speciale cu o lungime totala de 139,4 kilometri. Startul este programat la ora 09:00 (ora Romaniei), iar ultima speciala, care se va desfasura pe un circuit de karting, este programata la ora 21:21 (ora Romaniei). „Vineri ne asteapta o zi lunga. Cred ca am facut o dictare buna pentru prima etapa pe asfalt cu aceasta masina. Imi plac probele de aici si sunt sigur ca va fi o zi extrem de interesanta care se va termina cu super speciala de pe circuitul de karting. Sunt sigur ca vor fi foarte multi spectatori acolo si sper sa ajungem si noi acolo fara probleme”, a spus si Dorin Pulpea, copilotul echipajului Napoca Rally Academy.

Sambata, in ziua a doua, sunt programate restul de 6 probe speciale cu o lungime totala de 101,52 kilometri. Startul se va da la ora 11:00 (ora Romaniei), iar sosirea este programata la ora 19:53 (ora Romaniei). Eurosport va transmite rezumate dupa fiecare zi din Rally Islas Canarias El Corte Inglés dupa urmatorul program: sambata 17 martie de la ora 00:00, duminica 18 martie de la ora 00:30 si miercuri 21 martie rezumatul complet al celei de-a doua etape a sezonului 2012.

Sursa: www.napocarallyacademy.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii