Bucureşti - 07 martie 2012 - Titi Aur vine la Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012 cu laboratorul său mobil de simulare, unicat în România, împreună cu experienţa unei vieţi trăite cu pasiune la volanul maşinii, în competiţii sportive. De această dată îl veţi întâlni pe instructorul Titi Aur, coautor al cărţii „Auto Control-Tehnici şi tactici de conducere defensivă şi sportivă”.

În laboratorul mobil poţi trăi pe viu, fără riscuri, senzaţiile unui impact frontal la 15 şi/sau 22 km/oră, în cel mai performant simulator din lume. În cel de-al doilea simulator, al răsturnării maşinii, înveţi cum să-ţi păstrezi prezenţa de spirit şi reacţiile, pentru a evita panica şi rănirea prin mişcări necontrolate. În cel de-al treilea simulator se verifică poziţia la volan, mişcarea mâinilor şi timpul de reacţie la stimulii din trafic.

Cursul de „conducere defensivă”, organizat în România de către Titi Aur, a făcut deja mii de şoferi fericiţi că au înţeles dinamica deplasării autovehiculului şi modalităţile prin care poţi păstra controlul în situaţii limită sau condiţii dificile de drum.

Conducând preventiv, mulţi şoferi au acumulat mii de kilometri la bordul maşinii fără să producă accidente dar au pierdut controlul volanului într-un derapaj creat de condiţiile de drum necunoscute şi nefavorabile. Pe de altă parte, este adevărat că tracţiunea 4x4 şi electronica de siguranţă din dotarea maşinilor de ultimă generaţie îl scutesc pe şofer de multe eforturi dar nu şi de eroarea umană.

„Statistic vorbind, majoritatea accidentelor care se produc zilnic în lume se datorează celor care se lasă conduşi de maşină. Celor care cred că într-un SUV 4x4 nu li se poate întâmpla nimic sau că maşinile lor, cu sute de cai putere sub capotă, pot face depăşiri oricând, oriunde şi oricum. Conducerea defensivă îi ajută pe şoferi să simtă dinamica maşinii şi limitele raportului om-maşină. Îi face să preţuiască mai mult siguranţa lor şi a celorlalţi parteneri de trafic”, spune instructorul Titi Aur, multiplu campion naţional la raliuri auto.

La SIAMB 2012, Titi Aur va prezenta atât maşinile special pregătite pentru înţelegerea dinamicii vehiculului şi învăţarea derapajului controlat, cât şi pe cele destinate conducerii sportive şi pilotajului. 

De asemenea, vizitatorii SIAMB 2012 vor putea afla cum pot urma cursurile şcolii de pilotaj „Titi Aur” şi ce oferte mai pregăteşte instructorul Titi Aur, atât pentru pasionaţii volanului, cât şi pentru firmele care ţin la salariaţii lor şi vor să aibă şoferi mai buni şi mai responsabili. 

Salonul Internaţional Auto-Moto Bucureşti 2012 va fi deschis publicului în perioada 4-8 aprilie 2012, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Sursa: www.siamb.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii