Prista Oil Romania multumeste echipajului Vali Porcisteanu / Dan Dobre, alaturi de care a obtinut titlul absolut in Campionatul National de Raliuri 2011, gustand impreuna impreuna bucuria reusitei.

Staff-ul Prista Oil Romania SA ureaza lui Vali si lui Dan, un an competitional cat mai bun, cu rezultate pe masura talentului si hotararii lor. “Vom urmari si in continuare cu interes acest echipaj, cunoscand imensul potential de performanta pe care il are. Evolutia lor in viitor, odata cu maturizarea lor in postura de  performeri de varf va fi deosebit de interesanta. Deci, vom fi alaturi de ei cu gandul in continuare.”- a subliniat Dl. Cristian Leon – Directorul Prista Oil Romania SA.

Parteneriatul intre Prista Oil Romania SA si echipajul Vali Porcisteanu / Dan Dobre, si-a atins in mare masura tintele propuse, momentul cel mai grozav din parteneriatul de mai bine de un an fiind castigarea titlului absolut in CNR 2011. Trebuie sa punctam ca au fost realizate  si multe reusite actiuni de promovare ale acestui sport atit de frumos: automobilismul sportiv.

Dupa ce in 2011 Prista Oil Romania SA a incercat promovarea cit mai larga a acestui sport, anul 2012 este unul in care ne propunem vizibilitate actiuni de imagine mai putin obisnuite, mai neconventionale. O sa ne concentram pe promovarea directa  a lubrifiantilor  auto si industriali Prista Oil. Lasam asadar locul  si altor companii sa sprijine acest sport si sa beneficieze de toata frumusetea si eleganta lui.

“Prista Oil Romania a fost partenerul principal al echipajului Valentin Porcisteanu / Dan Dobre, inca din ultima etapa a campionatului din 2010 precum si pe tot parcursul Campionatul National de Raliuri 2011. Contributia celor de la Prista Oil a fost nu numai substantiala, ci si foarte bine venita ca timing, in cursa noastra pentru a deveni Campioni!“ a mentionat Vali Porcisteanu, cel mai tanar pilot campion de raliuri al Romaniei din toate timpurile.

Ca si in 2011, Prista Oil Romania va sprijini si in 2012 pe fostul fotbalist international Florentin Petre, un sportiv complex si iubit, convertit nu demult la sportul cu motor. El se  imparte acum cu greu intre automobilism si prima  sa dragoste: fotbalul ( acum din postura de antrenor de fotbal).  Prista Oil Romania il sustine cu bucurie pe Florentin Petre, in aventura sa superba  de a aborda cu curaj si profesionalism atit Campionatul National de Raliuri al Romaniei in 2012 cit si alte competitii de circuit la care deja are serioase succese. Cu ambitia sa binecunoscuta, nu ne indoim de succesul sau si in aceasta provocare noua CNR 2012.

Sursa: Prista Oil Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii