București: Producătorul britanic de mașini de lux, Rolls-Royce Motor Cars Company, aniversează împlinirea a 100 de ani de la nașterea Spirit of Ecstasy, probabil cel mai cunoscut simbol din lumea auto. În acest sens, în România, Automobile Bavaria și Schmidt Premium Cars, ambele companii controlate de omul de afaceri Michael Schmidt, au organizat un eveniment exclusivist dedicat clienților mărcii și pasionaților. Pentru celebrarea centenarului statuetei-emblemă dedicate ”Doamnei Zburătoare” (The Flying Lady), compania Rolls-Royce l-a desemnat pe renumitul fotograf Rankin să surprindă, într-o colecție de 100 de fotografii, cele mai edificatoare imagini inspirate de figurina care se află pe capota fiecărui model Rolls-Royce. Asemeni lui Charles Robinson Sykes, cel care a dat naștere legendarei ”Doamne Zburătoare” în urmă cu o sută de ani, Rankin se inspiră din frumusețea și senzualitatea formelor feminine. La fel cum se spune că Eleanor Velasco Thornton a fost sursa de inspirație pentru Sykes atunci când acesta a creat Spirit of Ecstasy, Rankin și-a găsit inspirația pentru primul din cele 100 de portrete în persoana soției sale și modelului Tuuli Shipster.

Colecția Rankin: Spirit of Ecstasy a putut fi vizualizată pentru prima dată în noiembrie anul trecut la Galeriile Rankin, dar și la standul Rolls-Royce de la Salonul Auto din Los Angeles, SUA. Colecția cuprinde o varietate de teme printre care putere, frumusețe, intrigă, mister și viteză. O serie de fotografii din această colecție au fost ulterior prezentate la multiplele evenimente internaționale organizate de Rolls-Royce. Mai mult, proprietarii de Rolls-Royce și alți invitați VIP au putut participa la o serie de evenimente exclusiviste la nivel internațional. Un astfel de eveniment a fost și cel care a avut loc pe 14 martie 2012 la București, unde au partipat peste 100 de personalități publice și oameni de afaceri. Manifestarea de la București a primit, de asemenea, înaltul patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I al României. Automobile Bavaria Group este furnizor oficial al Casei Regale, calitate pe care a dobândit-o ca urmare a calității produselor și serviciilor oferite.

”Am marcat această aniversare printr-o manifestare unică la nivel de concept și printr-o serie de evenimente exclusiviste la nivel mondial. Evident, România nu putea lipsi din acest tablou. Mai mult, bucuria aniversării centenarului Spirit of Ecstasy a fost completată de succesul fenomenal pe care Rolls-Royce l-a avut în termeni de vânzări.

”Rolls-Royce a reușit să impună noi standarde într-una din cele mai competitive industrii din lume, cea a mașinilor de lux, și să depășească cele mai exigente cerințe. Sunt clienți, și în Germania, și în România, care vor pur și simplu să aibă parte de tot ce este mai bun de la o astfel de mașină, iar noi suntem aici tocmai pentru a le îndeplini acest vis. La acest nivel nu vindem doar mașini, ci îndeplinim vise,” a declarat Michael Schmidt, fondatorului grupului de firme Automobile Bavaria Group.

Automobile Bavaria Group deține prin reprezentanța din Băneasa singurul centru de service autorizat Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri, calitate pe care a obținut-o în anul 2010. În septembrie 2011, grupul a deschis un centru autorizat cu showroom și service Rolls-Royce în apropierea orașului Munchen, în Germania. Automobile Bavaria Group a fost fondat de omul de afaceri Michael Schmidt. Rolls-Royce Motor Cars este unul dintre cei mai importanți producători de autoturisme de lux din lume. Anul trecut, compania a raportat vânzări record, de peste 3.500 de unități, cel mai ridicat nivel obținut vreodată în istoria de 107 ani a companiei.

Sursa: Rolls-Royce Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. Rolls-Royce..o masina cu adevarat buna...merita toate festivitatile posibile..:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Rolls-Royce o masina buna, dar si foarte scumpa.Merita sa fie sarbatorita, nu e usor sa ajungi la 100 de ani de activitate

    RăspundețiȘtergere