Companie selecta la prima etapa din sezonul 2012.
Echipajul Pa&Co Racing a terminat pe locul 5 la clasa T1 si pe locul 6 la general.
Urmatoarea provocare: Raliul Tunisiei.

Echipajul Pa&Co Racing a inceput sezonul 2012 in forta si a terminat Baja Italia, prima etapa din Cupa Mondiala de Rally Raid, pe locul 5 la clasa T1 si pe locul 6 in clasamentul general.

Pentru Costel Casuneanu si Maurilio Zani sezonul 2012 a inceput cu Baja Italia, prima etapa din Cupa Mondiala de Rally Raid.  Programata in perioada 15 – 18 martie, competitia din Italia a atras nume celebre din lumea sporturilor cu motor, printre care Toni Gardemeister si Peter van Merksteijn, piloti de raliu, dar si pe veteranii Jean Louis Schlesser si Boris Gadasin, piloti cu experienta in astfel de competitii.

In prima zi din Baja Italia, echipajul Pa&Co Racing, pe un Mitsubishi Racing Lancer MRP10, a terminat pe locul 10 la general. „Etapa din Italia este prima cursa pentru noi. Am inceput sa ne intram in ritm si sunt sigur ca putem urca fara probleme cateva locuri in clasament”, a spus Costel Casuneanu, la finalul primei zile din Baja Italia.

Sambata, 17 martie, au fost programate alte doua probe speciale, iar la finalul zilei echipajul X Riders a urcat pana pe locul 6. „Am mers foarte bine la cea de-a doua trecere pe speciala Tagliamento si am reusit sa urcam patru locuri in clasament. Mai avem inca doua probe duminica, de aproape 100 kilometri, si sper sa ajungem cu  bine la sosire”, a mai spus pilotul Pa&Co Racing.

Duminica, in ultima zi, Costel Casuneanu si Maurilio Zani au terminat specialele pe locurile 6, respectiv 7, si si-au pastrat locul 5 la clasa T1 si locul 6 in clasamentul general. „A fost o etapa dificila, cu adversari puternici, dar sunt multumit ca am reusit sa ne intram in ritm, iar rezultatul nostru nu este deloc rau mai ales ca aici eu sunt acasa”, a spus si Maurilio Zani, copilotul echipajului Pa&Co Racing.

Urmatoarea provocare pentru Costel Casuneanu si Maurilio Zani va fi Raliul Tunisiei, programat in perioada 8 – 13 mai 2012. „Am inceput sezonul cu un rezultat bun si as vrea sa continuam la fel. Etapa din Tunisia va fi si mai dificila, dar dupa evolutia din Raliul Faronilor, din sezonul 2011, cred ca putem obtine un rezultat bun si aici”, a concluzionat Costel Casuneanu. 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii