Masina de curse nu a ajuns la timp in Abu Dhabi.
Compania Air France a „ratacit” 5 masini de curse.
Urmatoarea provocare: Baja Spania.

Super speciala din Abu Dhabi Desert Challenge (ADDC), prima proba a etapei a doua din Cupa Mondiala de Rally Raid, a inceput duminica, asa cum era programata, la ora 14:00 (ora Romaniei). Costel Casuneanu si Maurilio Zani, plus alte patru echipaje, au urmarit competitia de pe margine.

Costel Casuneanu si Maurilio Zani, plus alte patru echipaje inscrise in Abu Dhabi Desert Challenge, au ratat startul in etapa a doua din Cupa Mondiala de Rally Raid, dupa ce compania Air France, responsabila cu transportul echipamentelor din Europa la Abu Dhabi, a „ratacit” cateva dintre masinile de competitiei: un Mitsubishi MPR13, doua modele Nissan, un BMW si Toyota. „Organizatorul Abu Dhabi Desert Challenge s-a ocupat, pentru echipajele de top, de transportul masinilor din Europa spre Abu Dhabi prelaund aceste cheltuieli. Din pacate masina noastra, plus alte patru, nu au mai ajuns in Abu Dhabi. Am sperat pana astazi la pranz ca situatia se va rezolva, dar nu a fost asa si acum trebuie sa urmarim aceasta competitie de pe margine”, a spus Costel Casuneanu.

Urmatoarea provocare pentru Costel Casuneanu si Maurilio Zani va fi Baja Spania. „Din pacate nu vom aduna niciun punct in Abu Dhabi Desert Challenge, dar sezonul merge mai departe. Etapa din Spania va fi una dificila, dar sigur putem obtine acolo un rezultat bun”, a concluzionat Costel Casuneanu.

Sursa: Berti Panaiot
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii