Bucureşti, 24 Aprilie 2012 Federal-Mogul, unul dintre cei mai puternici producători de piese de schimb din lume, a anunţat numele distribuitorului din România cu cele mai bune rezultate în  vânzarea de piese de motor şi garnituri Federal-Mogul din anul 2011: compania AD AUTO TOTAL. „Pentru noi, fiecare recunoaştere de acest gen este o mare satisfacţie. În acest caz, suntem cu atât mai încântați cu cât piața de piese de motor şi garnituri este una care necesită un grad înalt de specializare şi profesionalism. Suntem siguri că angajamentul nostru în comercializarea acestui tip de produse a jucat un rol important în obținerea acestui premiu care confirmă poziţia noastră pe piaţă. Datorită parteneriatului cu Federal-Mogul suntem convinşi că vom putea continua să ne îmbunătățim serviciile, oferind o gamă variată de produse de calitate și în anul următor.“, a afirmat Gabriel Zane, Marketing Manager al companiei AD Auto Total.

Portofoliul Federal-Mogul cuprinde o gamă variată de piese de schimb pentru motor și garnituri. Acesta include segmenţii de piston Goetze, pistoane Nüral, cuzineţi Glyco, componente supape și axe cu came AE şi garnituri Payen. „Piaţa pieselor de motor şi a garniturilor este una extrem de competitivă, în care doar cei care au expertiza necesară și experienţă în domeniu pot înregistra succese. Am regăsit aceste calităţi în rândul echipei AD Auto Total. Nu doar că a fost cel performant distribuitor al nostru pe piața din România în 2011, dar a şi contribuit, în mod considerabil, la informarea clienţilor cu privire la redefinirea brand-ului de garnituri de motor, din „Goetze“ în „Payen“, a afirmat Rostislav Psota, Marketing Manager, Europa Centrală şi de Est, Federal-Mogul.

Sursa: Federal Mogul Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii