Michelin aduce la targul international UTICAM o solutie unica pentru piata anvelopelor de constructii din Romania si anume aceea ca ofera o garantie de 6 luni in caz de distrugeri accidentale, pentru gama de anvelope MICHELIN X-WORKS destinate contructorilor. Pe toata durata targului, specialistii Michelin vor oferi consultanta participantilor la targ si le vor prezenta ultimele inovatii in tehnologie care sporesc siguranta, fiabilitatea, longevitatea si mobilitatea anvelopei, respectand totodata mediul inconjurator.

Targul international UTICAM este cea mai importanta expozitie de utilaje si camioane organizata pana acum in Romania si va fi organizat in perioada 25 – 29 aprilie în Zona Comerciala Baneasa. Pe langa prezentarea gamei de anvelope si servicii MICHELIN X-WORKS, Michelin va prezenta la targ si alte game de anvelope industriale precum MICHELIN X-TRACTION, MICHELIN XHA2, MICHELIN XZM, MICHELIN POWER CL dar si serviciile Michelin Fleet Solution.

Prin serviciul Michelin Fleet Solutions, transportatorii beneficiaza de managementul mentenantei anvelopei, facturare pe KM, raportare, administrarea flotei, managementul stocului si acces la serviciul de depanare. Serviciul Michelin Fleet Solutions este numarul 1 in Europa si este prezent in 23 de tari, cu 310 000 de vehicule gestionate, 3200 puncte de service si 740 de experti dedicati pentru administrarea flotelor.

Sursa: Michelin Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii