Grupul Renault este prezent la prima ediţie a târgului „eJobs Expo”, cel mai mare târg de joburi şi carieră din ţară, organizat în Bucureşti, în perioada 11 - 12 mai 2012.

Grupul Renault recrutează specialişti pentru treizeci de proiecte în domeniile inginerie, fabricaţie, servicii, comercial şi achiziţii la Automobile Dacia (Mioveni), Matriţe Dacia (Piteşti) şi Renault Technologie Roumanie (Bucureşti). Fiecare proiect are unul sau mai multe posturi asociate.

Sunt vizaţi în principal candidaţi cu studii în domeniul tehnic şi cu minim trei ani experienţă profesională. În funcţie de specificul posturilor, aceştia trebuie să cunoască una sau mai multe limbi străine: franceză, engleză sau rusă. În plus, ei trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a se muta în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

Cei interesaţi să aplice în cadrul Grupului Renault pot afla informaţii complete despre posturile vizate direct la standul Grupului Renault, de la specialiştii în resurse umane sau de pe ecranele „info center touch screen” instalate în stand.

Despre Grupul Renault
A face parte din Grupul Renault înseamnă a beneficia de experienţa unui lanţ auto complet (de la design, inginerie, fabricaţie, până la comercializare) şi de diversitatea de meserii asociată. 

Grupul Renault are în prezent peste 17.500 de angajaţi în România. Principalele entităţi ale sale sunt  Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul RIR-ILN), Matriţe Dacia (Piteşti), Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu şi centrul de design Renault Design Central Europe) şi direcţia comercială Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja).

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii