Rüsselsheim / Saint-Quentin-en-Yvelines. Opel, unul dintre cei mai mari producatori auto din Europa, și Europcar, liderul în închirieri auto din Europa, au anunţat astăzi că 30 de Opel Ampera, mult premiatul model electric cu autonomie extinsă, sunt disponibile pentru închiriere în contracte pe termen scurt. De la începutul lunii martie, Opel Ampera a fost disponibil pentru închiriere în Amsterdam (Olanda), iar de acum înainte este disponibil în Frankfurt (Germania) şi Bruxelles (Belgia).

Pentru a sprijini acest efort în promovarea mobilităţii electrice, Opel şi Europcar planifică o campanie comună de comunicare în Germania, cu vizibilitate în aeroporturi, cu activităţi online şi social media, şi puncte de vânzare în toate spaţiile de închiriere Europcar.

"Suntem foarte bucuroşi să putem oferi clienţilor noştri Opel Ampera şi că putem facilita expansiunea maşinilor electrice. În plus, cu soluţa unică a pachetului de baterii şi a autonomiei extinse, Ampera este perfect adaptat pentru piaţa noastră de închiriere pe termen scurt. Acest parteneriat ilustrează încă o dată voinţa noastră de a-i ajuta pe clienţii noştri să "consume" într-un mod mai bun şi mai curat, oferindu-le posibilitatea de a alege", a declarat Roland Keppler, Chief Executive Officer al Grupului Europcar.


"Ampera are o autonomie de peste 500 de kilometri şi combină toate caracteristicile pe care clienţii noştri le aşteaptă de la o mașină de zi cu zi, cu utilizare normală", spune Enno Fuchs, Director Opel pentru E-mobilitate. "Modelul Ampera a câştigat multe premii internaţionale, inclusiv Maşina Anului 2012. Nu doar că Ampera câştigat aprecierea mass-media, dar este foarte atractivă pentru clienţii noştri, iar includerea în programul de închiriere Europcar este o dovadă suplimentară a calităților acestei maşini electrice. "

Sistemul ar putea fi extins pentru alte oraşe şi la alte ţări din Europa în 2012.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. Pretul acestei masini in Romania este aberant , 43 de mii de euro . Plus ca aceasta masina are autonomie electrica scazuta, poate merge doar 70 km electric si dupa trece pe benzina. Ma indoiesc ca o sa fie multi doritori sa cumpere aceasta masina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate am citit ar fi avut succes peste ocean sub sigla chevrolet, insa europa nu e asa de ingrijorata de poluare, cel putin asa vad eu lucrurile!

    RăspundețiȘtergere