concursuri auto
Suzuki pune la bătaie un autoturism Suzuki Swift într-o tombolă specială pentru biletele emise de pariuri sportive necâştigătoare din această lună.

În perioada 01 iunie – 25 iunie, posesorii de bilete necâştigătoare de pariuri sportive emise de către Stanley BetCasa Pariurilor şi Sky Bets au şansa de a intra în cursa pentru marele premiu: un superb autoturism Suzuki Swift.
Loteria începe pe data de 1 iunie 2012, la ora 00:00:00, şi se încheie pe data de 25 iunie 2012, la ora 23:59:59. Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 26 iunie 2012, ora 19:00:00.

Tombola este organizată în România şi se desfăşoară în spaţiul virtual corespunzător adresei de internet www.epol.ro.

Pentru înscriere, participantul va trebui să acceseze website-ul www.epol.ro şi să completeze câmpurile corespunzătoare şi obligatorii:
- numele complet;
- adresa de poştă electronică pe care o foloseşte în mod curent;
- numărul de telefon mobil pe care îl foloseşte în mod curent;
- seria biletului de pariuri necâştigător;
- codul alfanumeric care i-a fost transmis prin SMS cu ocazia achiziţionării wallpaper-urului.

Posesorii de bilete necâştigătoare îşi pot încerca norocul pentru câştigarea marelui premiu oferit de Suzuki sau pentru a intra în cursa pentru celelalte premii: 2 bilete de acces la finala Campionatului European de Fotbal EURO 2012 de la Kiev ce se va desfăşura în data de 01 iulie 2012 şi 3 aparate-tablete Samsung P6200 galaxy Tab Plus (7 inch, 16Gb).

Sursa: Suzuki Romania 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii