stiri auto
© Erik Chmil, BMW Edition, www.lumas.com 
Colaborare BMW Group cu galeria LUMAS pentru prezentarea colecţiei de fotografii ale celor mai emblematice modele ale mărcii.

Un proiect fotografic deosebit - colaborarea între BMW Group şi galeria LUMAS pentru a prezenta o imagine unică în istoria mărcii, a celor mai frumoase modele BMW. Colecţia a fost realizată de Erik Chmil, unul dintre cei mai apreciaţi fotografi de automobil la nivel internaţional.

Seria de fotografii urmăreşte de-a lungul istoriei modele BMW de legendă: BMW 328 Roadster şi BMW 328 Mille Miglia Coupe, BMW 326 Cabrio, BMW 507 Roadster, BMW 503 Cabrio, BMW Isetta, BMW 502 V8 Cabrio, BMW 3.0 Csi, BMW M1 şi noul BMW Seria 6 Gran Coupe. Fiecărui model îi sunt dedicate doua perspective, faţă şi lateral, şi trei imagini de detaliu.

Este povestea evoluţiei unui design cu o tradiţie bogată, cu elemente care au fost păstrate şi transformate de-a lungul timpului. Aşa este exemplul grilei duble de radiator, care se regăseşte pe toate modelele mărcii începând de la BMW 303 din 1933, farurilor cu inele duble sau curbei Hofmeister a montantului C.

Colecţia vorbeşte în egală măsură despre forme şi proporţii, design şi tehnologie, trenduri şi tradiţie. Prezintă modele cu caracter puternic, cu o imagine bine definită, dar care sunt integrate clar în familia BMW.

LUMAS va oferi spre vânzare aceste opere de artă, în formate diverse de la 14 x 14 la 80 x 120 cm, într-o ediţie limitată, semnată de fotograf. Aceste imagini sunt disponibile pe site-ul galeriei, cu preţuri de la 29 până la 790 Euro.

Sursa: BMW Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Nu stiu cum au reusit ca de-a lungul anilor sa scoata numai bijuterii! Stiu ca lucreaza doar personal atent selectionat, dar chiar sa lansezi o masina care sa redefineasca termenul condus, cred ca e ceva rar intalnit, dovada de geniu!

    RăspundețiȘtergere