stiri auto
Hyundai Motor Company, cel mai mare producator auto din Corea de Sud, a prezentat modelul Elantra Coupe pietei locale, in cadrul Salonului International de la Busan, care se desfasoara in perioada 24 mai si 3 iunie 2012, avand ca tema "Calatoria autovehiculului verde peste ocean".

"Elantra Coupe*, dezvoltata in baza versiunii sedan, va oferi o noua experienta si valoare clientilor cu un stil si mai sofisticat. Vom oferi in mod continuu valorile 'Modern Premium' mai multor clienti", a declarat Choong Ho Kim, Presedinte si COO Hyundai Motor.

* Elantra Coupe este denumita Avante Coupe in Corea.

Standul Hyundai ocupa cea mai generoasa suprafata in cadrul salonului auto si a fost dezvoltat in baza conceptului de design "Trecerea dinamica catre viitor". In timp ce Hyundai a pastrat imaginea unitara de brand "Modern Premium"la nivel global, standul a fost conceput pentru a transmite imaginea dinamica a efervescentului oras-port Busan.

Elantra Coupe are o lungime totala de 4.540 mm (cu 10 mm mai lunga decat versiunea sedan), o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.435 mm. Gratie propulsorului 2.0 l Nu Gdi si a transmisiei cu sase trepte, Elantra Coupe genereaza o putere de 175 CP si cuplu maxim de 213 Nm*. Lansarea acestui model pe piata locala din Corea este programata pentru a doua jumatate a anului curent.

* Toate specificatiile sunt limitate pentru piata din Corea.

In cadrul salonului auto, Hyundai prezinta o gama variata de modele, de la automobile prietenoase cu mediul inconjurator, pana la modele exclusiviste, precum conceptele i-oniq si Hexa Space. In plus, Hyundai ofera o varietate de actiuni interactive pentru vizitatorii salonului.

Sursa: Hyundai Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Pentru mine Hyundai este un Renault, deci un automobil pe care nu te poti baza, realizat din materiale nu tocmai de buna calitate!

    RăspundețiȘtergere