Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai dure etape de raliu, Raliul Sibiului se afla de anul acesta pe agenda  Intercontinental Rally Challenge (IRC), al doilea campionat de raliuri ca importanta in lumea auto.

Unior Tepid, partener al echipajului Adrian Dragan - Valentin Bradateanu a dorit sa fie mai aproape de acestia si sa-i sustina la aceasta etapa si, in acelasi timp, sa ofere fanilor prezenti in parcul de service din Piata Mare din Sibiu o multime de cadouri. Astfel, pe parcursul primei zile de concurs, Unior Tepid a incurajat echipajul  sa reziste in conditiile deosebit de grele in care a avut loc raliul (dovada fiind si numeroasele abandonuri in randul pilotilor).

Toti fanii, dar mai ales mecanicii echipelor din parcul de service care au dorit sa afle mai multe despre sculele  oferite de Unior Tepid au primit materiale informative si revista Centrului National de Scule dedicata in intregime gamei de scule auto.

“Acest raliu a reprezentat pentru noi un mare progres si vreau sa-i felicit pe organizatori si mai ales publicului sibian de cum s-au pregatit si ne-au primit aici si sper ca acest raliu sa ramana si anul viitor in calendarul IRC. Multumim tuturor partenerilor nostri si in mod special lui Unior Tepid pentru ca s-a aflat langa noi si ne-a sustinut la aceasta etapa dificila” a declarat pilotul Adrian Dragan.

Adrian Dragan si Valentin Bradateanu se pregatesc deja pentru etapa a 6-a Raliul Aradului, derulat intre 17-18 august, o alta etapa extrem de importanta fiind etapa comuna a CNR-Dunlop si a campionatului maghiar. Cei doi vor demara la Arad din pozitia de lideri in Clasa 6, cu 10 puncte avans fata de urmatorul clasat, obiectivul fiind clasarea pe podium.

Unior Tepid este membru fondator al Centrului National de Scule, retea de distributie care acopera intreg teritoriul Romaniei cu livrare imediata din stoc a unei game complete de scule cu adresabilitate catre toate domeniile.

Sursa: Grandz Comunicare
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii