Cristian Ciocoiu si Catalin Cursaru
Cristian Ciocoiu si Catalin Cursaru
Mathieu Arzeno a fost golgeterul echipei pilotilor.
Catalin Cursaru a fost golgeterul echipei pilotilor.
Meciul a fost arbitrat de fostul arbitru international Aron Huzu.

Echipa de fotbal a pilotilor a terminat la egalitate, dupa executarea loviturilor de la 11 metri, meciul cu o selectionata All Stars compusa din fosti fotbalisti si vedete.

Inaintea startului in Raliul Sibiului Romania, echipa pilotilor si-a aratat talentul si pe terenul de fotbal in fata unei selectionate All Stars, formata din fosti jucatori de fotbal si vedete. Echipa pilotilor a jucat in alb-rosu, in timp ce selectionala All Stars a intrat pe teren in echipament negru-portocaliu.

Echipa pilotilor, din care au facut parte Marco Tempestini, Michael Kogler, Mathieu Arzeno, Michael Burri, Alex Filip, Vlad Cosma si Adrian Dragan, a inceput meciul in forta si dupa doar doua minute de joc a deschis scorul prin francezul Mathieu Arzeno.   

Echipa All Stars, formata din fostii fotbalisti Catalin Cursaru, Cristian Ciocoiu, Lucian Cotora, Florin Cotora, Ovidiu Talvan, Nicolae Grigore si Razvan Simion de la Antena 1, si-a revenit repede si a egalat prin Catalin Cursaru, golgeter al campionatului in sezonul 2001/2002. Dupa acest gol, echipa All Stars si-a dominat serios adversarii si au intrat la vestiare cu un avans de patru goluri, scor 5 la 1.

Echipa pilotilor si-a revenit dupa pauza prin reusitele lui Mathieu Arzeno si Michael Burri reducand astfel din diferenta. Arzeno, golgeterul echipei pilotilor, a ratat un penalty dupa faultul comis in careu de fostul portar al echipei Inter Sibiu, Lucian Cotora. Fostul arbitru international Aron Huzu a sanctionat imediat faultul, dar Arzeno a ratat lovitura de pedeapsa.

Razvan Simion, vedeta Anteneie 1, a marcat pentru 8 la 6, dar in ultimele minute ale meciului echipa pilotilor a reusit sa duca meciul la loviturile de departajare. Dupa executarea tututor loviturilor de la 11 metri, meciul s-a terminat la egalitate.

Razvan Simion si Alex Filip
Razvan Simion si Alex Filip
O alta lupta interesanta intre pilotii straini si cei romani se va da si in IRC 2WD Cup, clasament dedicat pilotilor care concureaza pe masini cu tractiune pe doua roti. Campionul de anul trecut si liderul din IRC 2WD Cup, Harry Hunt, pe Citroen DS3 R3, ocupantul locului secund Martin Kangur, pe Honda Civic Type 3, Roberto Consani, pe Renault Clio R3, si Davide Catania, pe Citroen DS3 R3, vor lua startul in Raliul Sibiului Romania si se vor lupta cu Alex Filip, pe Renault Clio R3 Maxi Evo, Sebastian Barbu, cu Citroen DS3 R3 si Vlad Cosma, pe Citroen C2 R2 Max.

In premiera, in Intercontinental Rally Challenge sunt inscrise si doua modele Dacia Logan care vor fi pilotate de Raul Badiu si Radu Badina. Tot cu un model Dacia Logan va lua startul si Radu David, care la doar 17 ani, este cel mai tanar pilot din competitie.

Si pentru pilotii inscrisi in Campionatul National de Raliuri Dunlop etapa de la Sibiu este una extrem de importanta. Avand coeficient 1,5 (pilotii primesc numarul de puncte aferent clasarii lor inmultit cu 1,5), Raliul Sibiului Romania va fi una dintre cele mai disputate etape din acest sezon.

Mathieu Arzeno
Mathieu Arzeno
Raliul Sibiului Romania, programat in perioada 19 – 21 iulie, va avea cartierul general in Piata Mare din Sibiu, iar pilotii vor parcurge, vineri si sambata, 200,2 kilometri pe probele speciale de macadam si asfalt din jurul orasului. Joi, 19 iulie, incepand cu ora 20:00 sunt programate o demonstratie pe strazile din centrul orasului si startul festiv in Piata Mica.

„Sunt impresionat de lista de start pentru prima editia a Raliului Sibiului in IRC. Cu mici exceptii, toate vedetele internationale din IRC sunt prezente la start alaturi de vedetele din campionatul nostru. Sunt si cativa piloti talentati din Sibiu care vor lua startul, ceea ce inseamna ca acest raliu scoate in evidenta si talentele locale. Le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut si au avut incredere in noi si sunt sigur ca vom avea parte de un spectacol incredibil pe probele speciale”, a spus Sorin Itu, organizatorul etapei de la Sibiu.

Raliul Sibiului Romania este etapa a opta din Intercontinental Rally Challenge, etapa a cincea din Campionatul National de Raliuri Dunlop si etapa eveniment in FIA European Rally Cup.     

Sursa: Berti Panaiot
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii