Opel ADAM
Rüsselsheim. Pregătind lansarea pe piaţă a noului model de oraş şic şi elegant care este ADAM, Opel a realizat parteneriate exclusive cu mai mulţi artişti avangardişti, precum „Julien Simshäuser”, „Totally Enormous Extinct Dinosaurs” şi „Invernomuto”. Aceşti tineri talentaţi şi promiţători din Germania, Marea Britanie şi Italia reprezintă, de asemenea, pieţele-cheie în care Opel ADAM va juca un rol important începând cu lansarea sa, la începutul anului 2013. Aceste proiecte au fost documentate pe microsite-ul „ADAM&YOU”, unde utilizatorii pot accesa materiale video, pot urmări filmări din culise şi vizualiza fotografii.  

Tomas Caetano, Director de Marketing Opel, spune: „Suntem încântaţi să colaborăm cu aceşti artişti avangardişti tineri şi deosebit de talentaţi pentru lansarea elegantului nostru autovehicul urban, modelul Opel ADAM. Pe lângă ingineria germană devenită deja tradiţie, am investit numeroase idei creative în dezvoltarea modelului Opel ADAM, pentru a-i conferi cel mai înalt grad de personalizare. Această creativitate şi individualitate se reflectă în munca artiştilor.”

La începutul colaborării, artiştii au avut posibilitatea să admire modelul ADAM în exclusivitate, cu mult înainte de publicarea primelor fotografii cu acesta. Artiştii au fost inspiraţi de modelul Opel ADAM, fiecare în felul său. Rezultatul a constat în trei proiecte complet diferite, care reprezintă în ansamblu spiritul acestui model cu trei uşi şi patru locuri. Autovehiculul inspiră, de asemenea, trei stări de spirit diferite, JAM, GLAM şi SLAM, care pot fi personalizate mai mult ca oricare autovehicul de pe piaţă.

De la dinozauri la supereroi
Julien Simshäuser a fost vizibil impresionat de spaţiul generos de la interiorul modelului Opel ADAM. Artistul din Heidelberg a fost vizibil impresionat cu spaţiul interior generos al ADAM. El a conceput apoi o lume digitală, o lume de basm interactivă cu linii vălurite şi forme abstracte. „La fel cum eu îmi pot conecta smartphone-ul la modelul Opel ADAM, un vizitator se poate conecta la instalaţia mea şi apoi totul poate fi pus în mişcare prin comenzi”, ne-a explicat Simshäuser. Acest tânăr de 23 de ani, care a fost desemnat „Artistul digital al anului” în 2009, îşi fundamentează opera de artă pe relaţia dintre natură şi tehnologie, în timp ce reflectă asupra semnificaţiei faptului că suntem din ce în ce mai dependenţi de reţelele de socializare.  

Orlando Higginbottom, cunoscut şi ca Orlando Higginbottom, cunoscut ca „Totally Enormous Extinct Dinosaurs”, este renumit pentru casca sa colorată şi pentru costumele cu T-Rex. este cunoscut pentru costumele sale T-Rex şi accesoriile colorate. DJ-ul şi producătorul muzical s-a concentrat asupra temei culorilor şi posibilităţilor de personalizare. Rezultatul: un videoclip amplu, plin de culoare şi confetti pentru piesa „American Dream Part II”. Coloana sonoră de pe albumul său de debut „Trouble”, lansat recent, a fost desemnată „cea mai hot din lume” de către postul de radio BBC 1 din Marea Britanie, chiar înainte de lansarea videoclipului. „Întotdeauna am crezut că este extrem de plictisitor ca toată lumea să conducă unul dintre cele 15 modele cu toate culorile arătând aproape la fel, însă modelul Opel ADAM este complet diferit”, a subliniat cu entuziasm britanicul de 26 de ani.  

Duoul artistic Duo-ul artistic „Invernomuto” este format din Simone Bertuzzi (28) şi Simone Trabucchi (27)  şi a fost inspirat de formele atletice ale ADAM. „În mod evident, Opel ADAM nu este un bolid. Prin urmare, am dorit să-i accentuăm contururile elegante”, au explicat cei doi italieni. Videoclipul lor prezintă un supererou tipic: muşchi tonifiaţi într-un costum mulat, cu o mască sofisticată, care îşi petrece o noapte pe pista de curse, acolo unde îşi arată puterile neobişnuite. Este ceva obişnuit pentru „Invernomuto”, care s-au remarcat printr-un simţ al umorului deseori absurd şi câteodată enigmatic.  

Noul Opel ADAM îşi va sărbători premiera mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris (29 septembrie - 14 octombrie 2012). Acest autovehicul de oraş elegant va fi disponibil în showroom-urile dealerilor în 2013.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii