Compania Goodyear
Compania Goodyear a fost aleasă să ofere acoperire media aeriană la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra.

NBC Olympics, o divizie a trustului media NBC Sports Group, a ales compania Goodyear pentru a furniza imagini aeriene de la Jocurile Olimpice de la Londra.
                              
Goodyear îşi va face apariţia ca prezenţă aeriană pentru a oferi acoperire media postului TV NBC Olympics la Jocurile Olimpice pentru a zecea oară. Cea mai recentă dată la care Goodyear a lucrat pentru NBC Olympics a fost în 2010 la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

“Reputaţia Goodyear ca furnizor de înaltă ţinută de imagini aeriene este cea care se potriveşte cel mai bine prestigiului acoperirii media pe care o oferă NBC Olympics la jocurile olimpice,” a spus Nancy Ray, director Goodyear pentru operaţiuni aeriene. “Suntem nerăbdători să oferim spectatorilor şi telespectatorilor unele din cele mai bune şi unice imagini ale acţiunilor care se desfăşoară jos, pe stadion.”

Goodyear a început să ofere acoperire media aeriană în urmă cu 90 de ani. Dirijabilul Goodyear numit Volunteer a furnizat unui post de radio local o imagine ca dintr-un ochi de pasăre de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles în 1932. Goodyear a coordonat de asemenea transmisiile TV de la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, Lillehammer, Atlanta, Sydney, Salt Lake City, Torino, Beijing şi Vancouver.
      
Relaţia de lungă durată dintre Goodyear şi NBC a început în 1955 când prima transmisie transcontinentală live din Statele Unite ale Americii, ce a fost difuzată dintr-o navă aeriană, s-a petrecut dintr-un dirijabil Goodyear la Parada Rozelor din 1955 şi la jocul de Rose Bowl din Pasadena, California.
 
Dirijabilul Goodyear
Astăzi, dirijabilele Goodyear oferă acoperire media pentru toate reţelele media importante din lume, folosind platforme pentru camerele video de înaltă-definiţie şi stabilizator giroscopic.

Drijabilele Goodyear au avut o prezenţă consistentă la majoritateea evenimentelor sportive printre care se numără şi finalele de NBA, finalele de la Daytona 500, MLB Playoffs şi cursele de cai Stanley Cup şi Triple Crown. Goodyear a furnizat de asemenea imagini aeriene de la cele mai importante gale de premiere printre care se numără galele Oscar, Emmy şi Latin Billboard Awards.

Despre NBC Olympics   
O divizie a NBC Sports Group, NBC Olympics este responsabil de producerea, programarea şi promovarea Olimpiadei la nivel global prin acoperirea pe care o oferă NBCUniversal. Este recunoscut faptul că NBC Olympics a pus în valoare deosebita zestre a Olimpiadei, a creat producţii premiate la nivel înalt şi a agregat cele mai mari audienţe din istoria televiziunii în SUA. Nouă din top 11 cele mai vizionate evenimente televizate din toate timpurile sunt Jocurile Olimpice prezentate în reţeaua NBCUniversal. Jocurile Olimpice de vară de la Beijing au fost No. 1 cu 215 milioane de spectatori.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii