Politia Transporturi
Toyota Romania continua parteneriatul inceput in urma cu doi ani cu Inspectoratul General al Politiei Romane. In acest an, Directia de Politie Transporturi, Serviciul de Politie Aeroporturi  va beneficia de acest parteneriat, prin punerea la dispozitie a unui autoturism Toyota Avensis 2.2 D-4D Executive.
           
Ca si in anii anteriori, acesta colaborare are loc pe perioada verii, atunci cand traficul, atat pe sosele, cat si in gari si aeroporturi este mai intens.

Referitor la acest parteneriat,Seful Serviciului Transporturi Navale, subcomisar de politie Valeriu Surduleac, a declarat:

« La data de 04.07.2012, Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul IGPR a preluat în baza unui contract de comodat un autoturism marca Toyota  Avensis, de la firma Toyota – România, pentru desfăşurarea activităţilor de serviciu. Contractul de comodat a fost încheiat pe o perioadă de trei luni, cu posibilitatea de prelungire pentru aceeaşi perioadă.

Autoturismul va fi folosit la Aeroporturile Internaţionale Henri Coandă Bucureşti Otopeni şi Aurel Vlaicu Bucureşti Băneasa pentru prevenirea şi combaterea activităţilor infracţionale şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Sperăm ca parteneriatul cu Toyota România să continue şi după termenele stabilite, acesta fiind de un real folos în activităţile specifice muncii de poliţie. »

“Continuarea acestui parteneriat ne demonstreaza inca o data ca marca Toyota ofera autoturisme sigure si fiabile, potrivite activitatii intense desfasurate de catre Politia romana. Toyota Avensis, marca celor remarcabili, beneficiaza de spatiu generos, o multitudine de dotari practice si consum eficient de combustibil. Prin punerea la dispozitie a acestui autoturism, dorim sa contribuim si noi la siguranta din aeroporturi si scaderea numarului de infractiuni” a mentionat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager pentru Avensis.

Sursa: Toyota Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii