Red Bull City Trial
Motocicletele de trial vor invada, sambata 1 septembrie, orasul Manchester la Red Bull City Trial.

Legendarul Dougie Lampkin, de 12 ori campion mondial, isi va demonstra talentul pe un traseu urban unic. Actiunea se va petrece chiar in centrul orasului Manchester, mai exact in zona gradinilor Piccadilly, intr-una din cele mai aglomerate zone comerciale ale orasului britanic.

Alaturi de Dougie Lampkin, sambata 1 septembrie, vor mai face spectacol si spaniolul Adam Raga, numarul doi mondial in acest moment, Jack Sheppard, campion mondial la junior in 2011, Alexz Wigg, Bradley Cox, vicecampion mondial la junior in 2011, si Sam Haslam, pilotul de uzina Gas Gas din Marea Britanie. Toti acestia se vor intrece pe un traseu exclusiv urban format din elementele disponibile la fata locului.

Sectiunile de concurs vor cuprinde Zidul Japonez, fantana in form de arca, dar si diverse alte constructii existente in locatie ceea ce garanteaza un spectacol unic.

Sursa: Berti Panaiot
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii