Campionatul National de Off-Road
Vino duminică 26 august în parcarea supermarket-lui Cora din Cluj Napoca şi participă şi tu!

Cupa Taubenreuther Cluj organizată în perioada 23-26 august, este a patra etapă din Campionatul Naţional de Off-Road şi recunoscută ca fiind una din cele mai bune din ţară, datorită traseelor frumoase şi organizării de calitate care atrag în fiecare an un număr tot mai mare de participanţi şi spectatori. Anul acesta, tabăra de bază va fi pe terasa Capuş din localitatea Capuşu Mare, la 22 de km de Cluj–Napoca, pe drumul european 60.

Duminică, 26 august, Suzuki Challenge va deschide superspeciala evenimentului - proba de îndemânare scurtă, oferind posesorilor de modele Suzuki Sx4, Jimny, Grand Vitara, Vitara şi Samurai ocazia de a trăi adrenalina tipică off-road-ului. Acest lucru este valabil pentru orice model Suzuki de teren, indiferent de gradul de pregătire al şoferului sau al maşinii. Proba specială Suzuki Challenge va avea loc pe 26 august, începând cu ora 09.30, în parcarea supermarket-ului Cora din Cluj Napoca, în zona special amenajată.

Împătimiţii de off-road vor avea ocazia să-şi practice pasiunea într-un cadru organizat profesionist conform normelor de arbitraj din Campionatul Naţional de Off Road, pe un traseu de dificultate medie, dar cel mai important este descoperirea aventurii Suzuki Challenge şi a unei comunităţi de oameni care ştiu să se bucure de viaţă şi de maşina lor. 

Eforturile participanţilor la Suzuki Challenge vor fi răsplătite cu o serie de premii speciale oferite de către Suzuki România şi dealerul local G&C Motors.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii