VanzariAnvelope.NET
Inainte de a intra intr-o discutie despre factorii care dicteaza alegerea anvelopelor 4x4 potrivite pentru nevoile dumneavoastra, ganditi-va mai intai la urmatoarea situatie: sunteti un sofer cu experienta si v-ati cumparat o masina 4x4, iar dupa un timp observati ca autoturismul dumneavoastra are nevoie de noi anvelope 4x4 si niciun service auto nu este disponibil sa lase din pret. In aceasta situatie, singura solutie este sa cautati astfel de anvelope in parcurile de dezmembrari auto. In aceste locuri temute de unii soferi se pot gasi orice fel de piese auto, de la cauciucuri pana la piesele interne ale motorului. Este adevarat ca toate acestea sunt deja utilizate, insa faptul ca achizitionati anvelope 4X4 second-hand nu inseamna ca o sa va lase la greu, mai ales pentru ca multe dintre ele sunt de firma.

Astfel, daca doriti sa cumparati anvelope Michelin sau Goodyear, puteti face un drum pana la firmele care se ocupa cu dezmembrari auto. Daca intr-un service auto puteti cumpara anvelope Michelin la preturi exorbitante, in parcurile de dezmembrari auto puteti ajunge la o intelegere cu patronul, platind astfel doar un sfert din pretul initial. Ba chiar exista anvelope 4x4 se-mi utilizate, in sensul ca soferii nu le-au rulat decat cativa kilometri, dupa care au facut un accident si astfel au dus masina la dezmembrat, cauciucurile fiind noi. Trebuie doar sa indrazniti si sa va bucurati de aventura unei plimbari cu o masina 4x4, astfel ca trebuie, fara indoiala, sa luati in considerare schimbarea anvelopelor 4x4, iar cea mai buna decizie care se potriveste nevoilor dumneavoastra sunt anvelopele Michelin.

Pentru a achizitiona anvelope Michelin, nu trebuie decat sa apelati la serviciile unui parc auto unde se vand cauciucuri second-hand. Primul lucru pe care urmeaza sa-l aflati inainte de acest pas este dimensiunea anvelopelor, lucru care este de obicei scris chiar pe suprafata acestora. Pentru anvelopele 4x4, dimensiunile pot varia, insa cele noi trebuie sa se potriveasca neaparat cu cele vechi, pentru a evita accidentele. Cat despre designul si tipul anvelopelor, este necesar sa stiti pentru ce le cumparati. Daca majoritatea drumurilor dumneavoastra sunt facute pe teren mlastinos sau umed, este bine sa optati pentru cauciucuri de iarna sau de umezeala, insa vara nu este bine sa le pastrati tot pe acestea. 

Un exemplu al nepotrivirii anvelopelor si utilizarea necorespunzatoare a vehiculelor ar putea fi atunci cand un sofer decide sa cumpere anvelope pentru zonele uscate, in conditiile in care clima tarii lui este una umeda. Acest tip de cauciucuri creste aderenta pe timp de ploaie sau ninsoare, deci nu este potrivit pentru asfaltul uscat. Cand vine vorba de timpul necesar pentru a cumpara anvelope noi, este intotdeauna recomandabil sa luati in considerare timpul petrecut in cautarea unor service-uri auto sau parcuri auto de unde sa le cumparati. Daca dupa ce v-ati uitat in jur si ati citit informatii relevante, sunteti inca nesigur, este intotdeauna mai bine sa intrati in legatura cu un expert impartial care va va oferi consiliere, astfel incat achizitionarea anvelopelor 4x4 pentru masina dumneavoastra sa pastreze echilibrul dumneavoastra financiar.

Clientii interesati sa cumpere anvelope 4x4 ne pot contacta prin intermediul paginii www.anunturianvelope.ro sau la telefon 072.0016649

Sursa: www.anunturianvelope.ro 
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii