Ochelarii Nova Drive
Fenomenul de orbire temporara cauzat in principal de soarele foarte puternic reprezinta un factor major, frecvent intalnit, al disconfortului tuturor conducatorilor auto. Iata cum realitatea contrazice parerea generala conform careia cele mai bune conditii pentru condus sunt pe timp de zi, cand e cer senin sau lumina naturala. La acestea se adauga ploaia torentiala sau ninsoarea abundenta, ceata densa si chiciura, vremea mohorata si intunecata care nu trebuie nici ele neglijate.

Pentru reducerea fenomenului de orbire cauzat de reflexia razelor de lumina, solutia o reprezinta ochelarii de soare cu lentile polarizate. Acestia nu numai ca imbunatatesc claritatea vederii cu 70%, ci imbunatatesc reflexele si timpul de reactie.

Simte-te confortabil la volan cu Ochelarii Nova Drive
Bazate pe o tehnologie revolutionara dezvoltata de industria spatiala pentru a proteja astronautii de radiatiaile solare, lentilele NOVA DRIVE filtreaza reflexiile nedorite ale luminii, oferindu-va o imagine mult mai clara. Acestea au fost special concepute pentru a pastra abilitatile naturale ale ochiului uman de a colecta informatii vizuale in orice conditii meteorologice, permitand trecerea unei cantitati optime si constante de lumina catre ochi. Astfel, ochii dumneavoastra vor fi mult mai relaxati si va veti bucura de un condus confortabil, lipsit de oboseala si stresul cauzat de momentele in care vizibilitatea este redusa.

Acest lucru este posibil datorita caracteristicilor esentiale ce caracterizeaza lentilele Nova Drive pentru condus:
Culoarea
Nova Drive pune la dispozitia tuturor conducatorilor auto doua tipuri de ochelari ce pot fi utilizati in functie de conditiile atmosferice, pentru ca vizibilitatea sa fie perfecta. O pereche de ochelari polarizati cu lentile de culoare inchisa va fi folosita in zilele insorite, reducand la minimum reflexiile solare si o pereche de ochelari polarizati cu lentile galbene ce va fi folosita in conditii de vizibilitate scazuta (seara, ceata, ploaie sau vreme innorata).

In cadrul studiului "Imbunatatirea contrastului prin folosirea de lentile galbene", realizat de departamentul de oftalmologie al institutului Paracelsus din Bad Hall, Austria, s-a demonstrat ca folosirea ochelarilor cu lentile de culoare galbena determina o crestere semnificativa a contrastului vizual.


Filtrul Polarizant
Lentilele Nova Drive detin un filtru polarizant performant ce elimina majoritatea reflexiilor luminii cauzate de contactul acesteia cu suprafete plane precum parbrizele masinilor, ferestrele cladirilor, asfaltul, apa sau zapada.


Protectie UV400
Datorita filtrului UV400 radiatiile de lumina invizibila ( UVA si UVB) sunt blocate in totalitate, la fel si surplusul de lumina existenta, acesta fiind un avantaj extrem de mare avand in vedere faptul ca discutam despre lentile utilizate in timpul condusului, ochiul ramanand permanent protejat.

Ochelarii de condus Nova Drive (cu lentile galbene si cu lentile de culoare inchisa) au forma moderna, sunt unisex si imbina perfect aspectul estetic cu utilitatea, garantandu-va un sofat sigur. Pe langa faptul ca ambele perechi sunt foarte eficiente optic, materialele ultrausoare din care sunt realizate le fac si foarte confortabile, iar design-ul modern se potriveste perfect cu orice tip de fizionomie.

Pentru a va bucura de o vizibilitate excelenta si a experimenta un condus placut si relaxant puteti comanda ochelarii pentru condus Nova Drive de pe site-ul www.novadrive.ro, la pretul de 139 lei, beneficiind de un set complet cu doua perechi de ochelari (o pereche cu lentilele inchise la culoare si una cu lentilele de culoare galbena), o laveta speciala pentru curatarea ochelarilor si doi saculeti din material moale in care sa-i pastrati.

Sursa: www.novadrive.ro
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii