Opel ADAM FlexFix
FlexFix, sistemul exclusiv la Opel, re-inventează mobilitătea urbană şi transportul cu bicicleta.
Combinaţia de mobilitate maşină – bicicletă personalizată, cool şi uşor de realizat.

Rüsselsheim. Când ADAM îşi va sărbători premiera mondială la Salonul Auto de la Paris ("Mondial de l'Automobile", 29 septembrie – 14 octombrie 2012), noul model şic al Opel va dezvălui şi una dintre laturile sale unice, care face mobilitatea urbană mai cool şi mai uşoară ca oricând. Vizitatorii standului Opel vor descoperi sistemul său opţional, complet integrat, de transport de biciclete, FlexFix. Acest dispozitiv inteligent este disponibil exclusiv la Opel şi oferă proprietarilor ADAM capacitatea de a se angaja în mobilitatea urbană modernă, fie la volanul maşinii lor, fie de pe şaua bicicletei. Sistemul de transportat de biciclete FlexFix face viaţa urbană aglomerată chiar şi mai lipsită de stres pentru proprietarii ADAM. El poate fi folosit spontan, în funcţie de gust, vreme, condiţii de trafic şi de mediu.

Sistemul de transportat pentru biciclete FlexFix este integrat în bara de protecţie spate şi, prin urmare, este întotdeauna disponibil. Acesta este ajustabil manual şi, prin urmare, este foarte uşor de utilizat, fără alte unelte sau dispozitive suplimentare. Atunci când nu este folosit, dispare aproape invizibil, ca un sertar, în bara de protecţie spate. Pe Opel ADAM, sistemul, care se şi încuie, poate transporta o bicicletă cu greutatea de până la 30 de kilograme, astfel încât pot fi folosite chiar şi bicicletele electrice. Un adaptor opţional face ca o a doua bicicletă, cu greutate de până la 20 de kilograme să poată fi adaugată. Astfel, FlexFix devine o soluţie de mobilitate flexibilă, care poate fi împărtăşită.

Datorită înălţimii reduse de încărcare a sistemului, biciclete pot fi ataşate cu uşurinţă pe suportul stabil şi uşor de utilizat, pe şinele din spate. Acest mod de a asigura bicicletele înainte de transport este ergonomic şi uşor pentru coloana vertebrală, faţă de sistemul cu bare de acoperiş, în cazul căruia bicicleta trebuie ridicată deasupra capului. Chiar şi atunci când este încărcat, FlexFix poate fi înclinat în aşa fel încât hayonul ADAM să poată fi deschis, permiţând accesul facil la portbagaj. În plus, FlexFix poate fi combinat cu un sistem de asistenţă la parcare, prevenind loviturile şi zgârieturile în timpul manevrelor.

Cu sistemul FlexFix, cei care au chef de o plimbare rapidă cu bicicleta vor putea face acest lucru oriunde şi oricând, nu numai în zonele urbane, dar în ieşirile de week-end. Acesta este încă un exemplu al opţiunilor de personalizare aproape nelimitate ale noului Opel Adam şi al stilul de viaţă personalizat pe care îl creează. Pentru a adapta ADAM la gusturile personale, există trei sfere de echipare disponibile la alegere: ADAM JAM, Adam GLAM şi ADAM Slam. În plus, clienţii pot alege din mai multe culori de exterior şi interior, precum şi alte elemente de decor premium. Vânzările noului Opel ADAM vor începe după premiera mondială de la Paris, iar maşina va ajunge la showroom-uri începând cu 2013.

Sistemul Opel FlexFix de transport biciclete este deja disponibil pe gama de modele Opel, în diferite versiuni. Opel este în continuare singurul producator auto care oferă un astfel de sistem complet integrat.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii