Noul Range Rover
LAND ROVER ANUNȚĂ LANSAREA NOII GENERAȚII DE RANGE ROVER 

București, August  2012 - Land Rover anunţă lansarea noului Range Rover, ce beneficiaza de dotări de ultimă generație.

Noul model a fost dezvoltat de la zero pentru a oferi cel mai reprezentativ SUV pentru segmentul de lux, respectând spiritul inovator al modelului original de acum 40 de ani.

Primul SUV din lume cu o caroserie realizată integral din aluminiu, noul Range Rover duce capacităţile emblematice ale mărcii la un nivel superior, cu un plus de rafinament, performanţă sporită şi manevrabilitate, indiferent de  tipurile de teren, la care se adaugă îmbunătăţirile semnificative în ceea ce priveşte durabilitatea.

“Lansarea noului Range Rover reprezintă un reper major pentru Land Rover, fiind primul rezultat extraordinar al unei investiţii fără precedent în tehnologii premium în domeniul auto”, a declarat John Edwards, Global Brand Director Land Rover.

“Noul Range Rover păstrează caracterul esenţial, unic al autovehiculului – un mixspecial de lux, performanţă şi capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, ce nu poate fi egalat. Cu toate acestea, designul său simplu şi structura uşoară ne-au permis să transformăm experienţa clienţilor de autovehicule de lux, printr-o schimbare radicală în ceea ce priveşte confortul, rafinamentul şi manevrabilitatea“, adaugă John Edwards.

Noul Range Rover va fi introdus pe 160 de pieţe la nivel mondial, vânzările globale fiind planificate  pentru începutul anului 2013, inclusiv pentru România, când vor fi puse în vânzare primele unități.

Sursa: Land Rover Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii