Suzuki S-Cross
S-Cross, un concept ce prevesteşte noul model crossover de la Suzuki de clasa C, va avea lansarea mondială la Salonul Auto de la Paris 2012.

Conceptul crossover Suzuki S-Cross întruchipează o tematică de proiectare "Emoţie x Calitate x Aerodinamică", ce se caracterizează prin linii distincte şi dinamice, începând de pe faţa barei de protecţie către portierele maşinii şi continuând pe partea din spate a modelului. Elementele de design sugerează stabilitate şi soliditate şi ajută la construirea unui aspect de crossover de vârf.

Informaţii detaliate despre S-Cross şi cu privire la activităţile Suzuki pot fi obţinute la Conferinţa de Presă Suzuki, programată pentru 7.30, pe 27 septembrie în Sala 5.2 - Culoar B - Stand 509.

Suzuki va prezenta, de asemenea modelele Alto, Splash, Swift, Swift Sport, SX4, Jimny şi Grand Vitara.

Salonul Auto Paris 2012 va fi deschis presei pe 27 şi 28 septembrie şi apoi publicului general în perioada 29 septembrie + 14 octombrie.

Sursa: Suzuki Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii