25-26 august, un week end cu rezultate multiple pe podium pentru Unior Tepid.

Membrii Unior Tools Team au ocupat primele doua pozitii ale podiumului la cel mai important eveniment international de mountain-biking din Romania – PlayBike – On The Rocks, care s-a desfasurat la Bunloc, judetul Brasov.

Aflat la cea de a treia editie, evenimentul a adunat la start 35 de competitori din 8 tari, Unior Tools Team fiind reprezentat de Ziga Pandur si Neje Rutar din Slovenia. Cei doi sportivi, clasati in primii 35 bike-ri in World Championship, s-au impus detasat, ocupand primele doua locuri in clasamentul final al competitiei. Cu toate eforturile depuse de catre Unior Tepid de a-i aduce la Bunloc pe cei doi rideri, componenti ai Unior Tools Team, competitia nu s-a ridicat la nivelul de pregatire al acestora. Dupa cum se stie, anul trecut competitia a fost castigata detasat de catre sportivul englez Harry Heath, si el membru al Unior Tools Team (mentionam ca a acceptat un handicap de cateva secunde).

Impreuna cu sportivii, din delegatia slovena a mai facut parte si Tine Mahkovec, Bike Tools Product Manager in cadrul Unior d.d., care a si sustinut o prezentare pentru depanarea bicicletelor cu ajutorul sculelor Unior – lider la nivel mondial in domeniul sculelor de mana. Demonstratia a avut  loc in cadrul standului organizat de catre Unior Tepid, la sediul principal din Prejmer.

Unior Tepid este un sustinator declarat al competitiilor sportive, devenind deja o traditie oferirea de premii castigatorilor. Atat sportivii participanti la PlayBike – On The Rocks, dar si castigatorii concursului Dirtjumping pentru BMX si Mountainbike, au fost premiati de catre reprezentantii Unior Tepid – Nicolae Toma si Eliza Cristian cu scule Unior pentru biciclete.

Rezultate spectaculoase au fost obtinute si in lumea motorsportului. Bianca Anton, tanara speranta sustinuta de catre Unior Tepid in competitiile la  care participa (karting, motocross si indemanare auto) s-a clasat pe locul al doilea la clasa Juniori si locul intai la clasa Femina la cea de a cincea etapa a Campionatului National de Indemanare Auto desfasurata la Brasov pe 26 august.

Bianca , la doar 14 ani este cel mai tanar participant in cadrul CNIA 2012 si, la fiecare etapa, se situeaza constant in prima parte a clasamentului.

Prezent de 12 ani pe piata din Romania, Unior Tepid, membru fondator al Centrului National de Scule, ofera cea mai bogata gama de scule de mana aflate pe stoc si livrare imediata. Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale de la care Unior Tepid nu se abate, mentinandu-si statutul de lider pe piata sculelor de mana din Romania.

Sursa : Dragos Ivanescu, Grandz Comunicare
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii