Citroen C2R2 Max
Dupa victoria din Raliul Sibiului, etapa in Intercontinental Rally Challenge, echipajul Vlad Cosma/Florin Dorca pe Citroën C2 R2 Max s-a impus si in Raliul Aradului in clasamentul masinilor cu doua roti motrice. La aceasta etapa, Citroën Romania a oferit premii in valoare totala de 2.500 Euro. Vlad Cosma, Adrian Dragan si Norbert Bereczki, toti cu modelul C2R2 Max, au fost pilotii Citroën Romania care au luat startul in Raliul Aradului. In prima zi a competitiei a fost programata super speciala pe circuitul de karting din Arad, iar restul probelor s-au desfasurat sambata. In total, pilotii au avut de parcurs 11 probe speciale pe macadam, cu o lungime totala de 125,2 kilometri.

Dupa doua zile extrem de disputate, in competitia masinilor cu tractiune pe doua roti, echipajul Vlad Cosma/Florin Dorca a reusit sa termine pe prima pozitie cu un avans de peste 17 secunde fata de urmatorul clasat. Si echipajul Norbert Bereczki/Laszlo Kozma a avut o evolutie buna la Arad reusind sa termine cursa pe locul 3. Pilotii Citroën Romania au intrat in puncte si in clasamentul general al raliului, Vlad Cosma pe 7, iar Norbert Bereczki pe 10.

„A fost un raliu foarte bun pentru noi cu un rezultat excelent care a venit dupa o lupta de zile mari cu adversarii nostri. Am demonstrat inca o data ca micutul C2R2 Max poate sa faca fata concurentei. La Arad totul a fost perfect. Nu am avut nicio problema tehnica, iar cauciucurile Pirelli ne-au oferit o aderenta perfecta pe macadamul alunecos. Este a doua victorie consecutiva si sper ca vom putea termina sezonul in aceeasi nota”, a spus Vlad Cosma, care a primit un bonus de 2.500 Euro pentru aceasta performanta din partea Citroën Romania.

Dupa absenta din Raliul Sibiului, Norbert Bereczki a revenit in forta la Arad, pilotul maghiar reusind sa termine pe podium aceasta etapa. „A fost o lupta interesanta in competitia masinilor cu doua roti motrice si sunt foarte bucuros ca am terminat pe podium. A fost un raliu greu si tocmai de aceea acest rezultat este cu atat mai important”, a spus si Norbert Bereczki, care a primit pentru aceasta performanta un premiu de 1.000 Euro din partea Citroën Romania.

Echipajul Adrian Dragan/Valentin Bradateanu a avut un inceput mai slab si nu a reusit sa mai  recupereze timpul pierdut pana la finalul etapei. „Ne-am intrat in ritm putin mai greu si am pierdut timp pe primele probe. Am sperat ca pot sa recuperez timpul pierdut pe speciala a sasea, dar aceasta a fost oprita si toata lumea a primit acelasi timp. Pe final am decis sa nu mai risc nimic”, a spus Adrian Dragan, care a terminat pe locul 7 in clasamentul masinilor cu tractiune pe doua roti.

Sursa: Citroen Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii