În perioada 23 - 29 septembrie 2012, artişti din cele mai prestigioase ansambluri radio din lume, participante la Festivalul Orchestrelor Radio – RadiRo, vor parcurge străzile din Bucureşti în Duster şi Lodgy. Concertul de închidere a festivalului este oferit de către Dacia şi va fi susţinut de BBC Symphony Orchestra. Dacia se asociază încă de la prima ediţie cu festivalul RadiRo, derulat sub înaltul patronaj al Preşedintelui României, iar acest parteneriat vine în completarea celui existent, cu Festivalul George Enescu.

Dacia RadiRo
În perioada 23 - 29 septembrie 2012, artişti din cele mai prestigioase ansambluri radio  din lume, participante la Festivalul Orchestrelor Radio – RadiRo, vor parcurge străzile din Bucureşti în Duster şi Lodgy. Concertul de închidere a festivalului este oferit de către Dacia şi va fi susţinut de BBC Symphony Orchestra. Dacia se asociază încă de la prima ediţie cu festivalul RadiRo, derulat sub înaltul patronaj al Preşedintelui României, iar acest parteneriat vine în completarea celui existent, cu Festivalul George Enescu.

Pentru prima ediţie a festivalului RadiRo, festivalul ansamblurilor radio, desfăşurat la Bucureşti, Dacia pune la dispoziţia organizatorilor o flotă de şase vehicule, compusă din Duster şi Lodgy. Ele vor transporta, timp de o săptămână, membri şi dirijori ai unor orchestre radio renumite precum Orchestra Simfonica Nazionale della Rai, BBC Symphony Orchestra, Orchestre Philharmonique de Radio France şi Orchestra Naţională Radio, dar şi pe directorul artistic al festivalului, faimosul muzician şi pianist Christian Zacharias.

Anul trecut, Dacia a fost maşina oficială a Festivalul George Enescu, iar anul acesta am plecat la drum cu RadiRo, încă de la prima ediţie. Ne place muzica clasică şi credem că ea reprezintă una dintre căile prin care putem deveni mai buni, mai frumoşi, mai cultivaţi. Este motivul pentru care începând de anul trecut am iniţiat mai multe parteneriate în acest domeniu, pe care intenţionăm să le dezvoltăm pe termen lung.” a declarat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia şi Grup Renault România

Programul concertelor poate fi consultat pe site-ul dedicat festivalului: www.radirofestival.ro.

Dacia are tradiţie în asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din România, precum Festivalul George Enescu, Turneul naţional „Duelul Viorilor”, „Clasic e fantastic” – proiect educaţional de muzică clasică destinat copiilor şi tinerilor, Premiile Gopo sau Târgul de Carte „Gaudeamus”.

Sursa: Dacia Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii