Înaintea primul meci din Cupă, Goodyear Dunlop Tires România a pus oficial la bătaie premiul Goodyear pentru Golgeterul Cupei, un set de anvelope de ultra-înaltă performanţă.

D. Prodan & O. Balan
Daniel Prodan: „Participarea Goodyear ca partener oficial la Cupă este ceea ce personal îmi doresc de mult să se întâmple”

Primele două meciuri ale 16-imilor Cupei României Timişoreana, Dinamo Bucureşti–Voinţa Sibiu şi Petrolul Ploieşti–Damila Măciuca, s-au disputat astăzi la orele 19.00 şi respectiv 21.30 pe terenurile de fotbal ale echipelor organizatoare. Înaintea primul meci din Cupă, Goodyear Dunlop Tires România a pus oficial la bătaie premiul Goodyear pentru Golgeterul Cupei, un set de anvelope de ultra-înaltă performanţă.

„Aşteptăm cu interes toate meciurile din 16-imi şi încurajăm echipele să dea tot ce au mai bun. Personal, sunt convins că vom avea parte de spectacol la toate meciurile din ţară. Punem la bătaie un set de anvelope de ultra-înaltă performanţă marca Goodyear pentru cel care va înscrie cele mai multe goluri în această ediţie a Cupei”, a declarat Ovidiu Bălan, Directorul General al Goodyear Dunlop Tires România pentru România şi Bulgaria.

Subsidiara locală a producătorului de anvelope lider la nivel mondial a încheiat recent un parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal pentru susţinerea Cupei României, ocazie cu care va oferi un premiu special atât pentru golgeterul ediţiei cât şi pentru antrenorul echipei câştigătoare.

"În ediţia 2012-2013 a Cupei României am adus parteneri noi şi puternici, iar asta mă bucură. Participarea Goodyear ca partener oficial la Cupă este ceea ce personal îmi doresc de mult să se întâmple. Adidaşii mei cu talpă Goodyear mi-au purtat acum noroc şi am semnat acest parteneriat care sper să se concretizeze într-un de lungă durată. Obiectivul nostru comun este să creştem valoarea şi spectacolulul acestei competiţii”, a declarat Daniel Prodan, director sportiv în cadrul FRF.

Sursa: Izabella Ghita, PR Managing Partner
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii