Până la 31 decembrie clienţii Chevrolet pot beneficia de preţuri speciale de la 270 RON pentru revizia periodică şi de plata în 6 rate lunare cu o dobândă de 0%.

Chevrolet 3+
Preţuri de la 270 ron pentru revizia periodică şi plata în 6 rate cu dobândă 0%.
Prin campania Chevrolet 3+, clienţii pot câştiga un Chevrolet Spark.
Ofertele Chevrolet de la 4.751* Euro.

Chevrolet 3+
Până la 31 decembrie clienţii Chevrolet pot beneficia de preţuri speciale de la 270 RON pentru revizia periodică şi de plata în 6 rate lunare cu o dobândă de 0%.

În plus, aceştia pot câştiga un Chevrolet Spark.

Clienţii pot verifica dacă se încadrează pentru planul de rate lunare cu dobândă 0 şi pot afla mai multe detalii la reparatorii autorizaţi Chevrolet.

Chevrolet vine în sprijinul clienţilor care deţin modele Chevrolet ce au ieşit din perioada de garanţie. Clienţii sunt invitaţi în service-urile Chevrolet pentru a beneficia de toate avantajele programului Chevrolet 3+:
•personal calificat
•piese originale
•garanţia lucrării

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul Chevrolet.

Toti clienţii Chevrolet  pot verifica dacă se încadrează pentru planul de rate lunare cu dobândă 0 şi pentru reparaţiile efectuate. Detalii la reparatorii autorizaţi Chevrolet.

Oferte Chevrolet
Chevrolet a pregătit şi o serie de oferte foarte avantajoase:
·Chevrolet Spark de la 4.751 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse.
·Noul Chevrolet Aveo cu preţuri începând de la 6.999 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse; modelul este generos echipat şi în varianta de bază.
·Chevrolet Cruze cu preţuri începând de la 9.299 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse, cu o echipare standard foarte bogată.
·Chevrolet Orlando cu 7 locuri de la 12.730 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse, cu echipare standard foarte cuprinzătoare.
·Chevrolet Captiva 2.2 Diesel cu preţuri începând de la 20.283 Euro* cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse, cu o echipare standard foarte cuprinzătoare.

Chevrolet Captiva vine cu motorizări și transmisii complet noi, în 6 trepte, exterior revigorat și mult mai agresiv și dotări interioare premium.

* Preţuri promoţionale recomandate cu TVA inclusă şi 3 prime de casare deduse. Ofertă valabilă până la 19 noiembrie 2012 prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional finanţat prin Administraţia Fondului pentru Mediu în anumiţi termeni şi condiţii. Curs de schimb 4,39 RON/Eur.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

2 comentarii

  1. pare atragatoare oferta! o intrebare am: cat de bune sunt masinile chevrolet?

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar ca e buna oferta in comparatie cu alte firme mari de automobile

    RăspundețiȘtergere