Grupul Renault România este prezent şi anul acesta la târgul „Angajatori de Top”, organizat în Bucureşti, în zilele 26 şi 27 octombrie. La această ediţie a târgului compania lansează înscrierile la programul de internship „Drive Your Future 2013”, adresate studenţilor în anii terminali şi masteranzilor din toată ţara. În plus, ca în fiecare an, Grupul Renault anunţă şi posturile disponibile.

Grupul Renault România este prezent şi anul acesta la târgul „Angajatori de Top”, organizat în Bucureşti, în zilele 26 şi 27 octombrie. La această ediţie a târgului compania lansează înscrierile la programul de internship „Drive Your Future 2013”, adresate studenţilor în anii terminali şi masteranzilor din toată ţara. În plus, ca în fiecare an, Grupul Renault anunţă şi posturile disponibile.

Programul de stagii „Drive Your Future” iniţiat de Grupul Renault România continuă şi în 2013 şi va avea o durată de trei luni, între aprilie şi iunie. Studenţii în anii terminali şi masteranzii din cadrul facultăţilor tehnice pot avea şansa de fi integraţi în departamentele unora dintre entităţile Grupului: pe platforma industrială de la Mioveni (Uzina de Vehicule si Uzina Mecanica şi Şasiuri), la Matriţe Dacia, la centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie din Bucureşti, la Centrul Tehnic de la Titu, la Renault Commercial Roumanie (filiala comercială a Grupului) sau în cadrul Direcţiilor de Sisteme Informatice sau Servicii Logistice din Bucuresti. Cei interesaţi să intre în lumea automobilului, de la inginerie, fabricaţie, logistică şi comercial, pot consulta oferta de teme propuse la standul Grupului, în cele două zile dedicate târgului, dar şi pe site-urile companiei daciagroup.com şi renault-technologie-roumanie.com Pentru a aplica sunt necesare completarea formularul de internship şi un curriculum vitae. Candidaturile pot fi depuse în stand sau transmise la adresa DriveYourFuture@renault.com până la data 30 noiembrie 2012. Selecţia va fi făcută pe baza candidaturilor, dar şi a unor interviuri cu responsabili de resurse umane ai Grupului şi specialişti din zona temelor propuse. 

Prin organizarea acestei noi campanii de stagii, Grupul vine în întâmpinarea studenţilor şi masteranzilor care vor să facă primul pas în carieră şi să se familiarizeze cu o gama variată de activităţi specifice industriei auto. Ei pot astfel beneficia de experienţă relevantă în domeniul ales, îndrumarea unui tutore din cadrul companiei pe toată perioada stagiului, posibilitatea realizării lucrării de licenţă sau disertaţie, dar şi  alte avantaje precum bursă lunară, transport zilnic, cazare, masa de prânz la sediul companiei. 

În ultimii zece ani, 700 de studenţi din toată ţara au făcut practică în cadrul Grupului Renault România.

Pe lângă oferta educaţională cuprinsă în programul de stagii „Drive Your Future 2013”, Grupul este prezent la târgul „Angajatori de top”  cu posturi disponibile în domeniile fabricaţie şi inginerie, la Uzinele Dacia – Uzina Mecanica şi Şasiuri, la Matriţe Dacia sau la Renault Technologie Roumanie. Oferta poate fi consultată în stand.

Candidaţii care doresc să aplice pentru posturile disponibile trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:
  1. absolvent de studii superioare tehnice
  2. experienţă profesională de minim 2 ani
  3. cunoştinţe de limbi străine (franceză, engleză, germană sau rusă)
  4. cunoştinţe utilizare PC-Microsoft Office
  5. cunoştinţe utilizare program de proiectare Catia V5.
În plus, candidaţii trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a se muta în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

Despre Grupul Renault în România
România, cu cei peste 17.500 de angajaţi, este a doua ţară a Grupului Renault în ceea ce priveşte efectivele şi singura, cu excepţia Franţei, care posedă toate competenţele unui constructor auto. A face parte din Grupul Renault astăzi, înseamnă a beneficia de întreaga paletă de meserii existente în industria automobilului şi de cinci locaţii în care se desfăşoară activitatea: Piteşti, Mioveni, Oarja, Bucureşti şi Titu.

Grupul Renault reuneşte Platforma Dacia de la Mioveni, Centrul Logistic RIR -ILN, Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic de la Titu şi Centrul de design Renault Design Central Europe), Direcţia Comercială Renault Commercial Roumanie, Matriţe Dacia Piteşti şi RCI.

Sursa: Renault Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii