Testul de lumini gratuit, iniţiat în România de Mercedes-Benz, a ajuns la cea de-a patra ediţie.

Test de lumini - Mercedes-Benz Romania 2012
Testul de lumini gratuit, iniţiat în România de Mercedes-Benz, a ajuns la cea de-a patra ediţie.
Verificarea şi reglarea gratuită a luminilor exterioare pentru toate autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz se poate efectua în perioada 1-30 noiembrie 2012.
Responsabilitate faţă de şoferii Mercedes-Benz şi comunitate: o acţiune realizată pentru a contribui la scăderea numărului de accidente provocate de problemele de vizibilitate în anotimpul rece.

În perioada 1-30 noiembrie 2012, pentru a patra oară în România, Mercedes-Benz oferă gratuit un program de verificare şi reglare a luminilor exterioare. Acţiunea va avea loc în Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din ţară şi se adresează tuturor proprietarilor de autoturisme şi autovehicule comerciale Mercedes-Benz.

Testul de lumini este un demers iniţiat pe plan local în 2009 de Mercedes-Benz, prima companie auto din România care a organizat o campanie de testare a luminilor la nivel naţional. Campania porneşte din angajamentul companiei pentru responsabilitate şi devotamentul pentru comunitate şi siguranţa în trafic.

Mai mult, pentru că una dintre priorităţile Mercedes-Benz este responsabilitatea în trafic, acest demers îşi propune să sporească siguranţa traficului din România şi să diminueze numărul de accidente, prin asigurarea unei vizibilităţi sporite în sezonul rece.

Mercedes-Benz îşi reconfirmă angajamentul faţă de conducătorii auto prin responsabilitate şi siguranţă în trafic încă din anii '50, de când Mercedes-Benz a lansat pentru prima dată programul de testare a luminilor la nivel global.

Sursa: Mercedes-Benz Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii