Joao Falcao Neves este noul Director General al Chevrolet Europa Centrală şi de Est începând cu 1 noiembrie 2012. Acesta îi înlocuieşte pe Andy Higgins, care îşi va continua cariera de succes în cadrul GM ca Director General al Chevrolet Marea Britanie.

Joao Falcao Neves
Joao Falcao Neves este noul Director General al Chevrolet Europa Centrală şi de Est începând cu 1 noiembrie 2012. Acesta îi înlocuieşte pe Andy Higgins, care îşi va continua cariera de succes în cadrul GM ca Director General al Chevrolet Marea Britanie.

„Există multe puncte de vedere diferite din care poate fi abordat acest domeniu din ce în ce mai complex şi mai exigent, dar până la urmă reţeta succesului rămâne aceeaşi, neschimbată de peste 100 de ani: „să ştii exact ce îşi doreşte clientul şi să îi oferi acel lucru”,a declarat Joao Falcao Neves. „Sunt fericit să lucrez pentru o companie ce dă dovadă de o asemenea dorinţă şi dispune de atât de multe mijloace pentru a satisface în mod eficient cerinţele clienţilor noştri de pe întreg globul.”

Joao Falcao Neves, 49 de ani, a început să lucreze pentru General Motors (Portugalia) în anul 1990. Este licențiat în inginerie mecanică și deține o diplomă de MBA în marketing.

În timpul activității sale în producție, Joao a condus câteva proiecte multifuncționale, cum ar fi restructurarea procesului de aprovizionare a uzinei, proiectarea, construcţia și coordonarea primelor centre de depozitare centralizată a autovehiculelor GM, având mai multe funcții în cadrul departamentului de gestionare a aprovizionării și achiziții.

În 2006, Joao a fost numit directorul departamentului vânzări Opel Portugalia, fiind apoi promovat, în 2007, în funcția de Director General al Chevrolet Portugalia.

Sursa: Chevrolet Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

0 comentarii