Şase modele au intrat în competiţia pentru categoria van în competiţia "Volanul de Aur 2012", iar Opel Zafira Tourer a ieşit câștigător al clasei sale.

Opel Zafira Tourer
Rüsselsheim / Berlin. Şase modele au intrat în competiţia pentru categoria van în competiţia "Volanul de Aur 2012", iar Opel Zafira Tourer a ieşit câștigător al clasei sale. Acest important premiu european este doar ultimul dintr-un lung șir de succese pentru producatorul auto din Rüsselsheim: ambeii predecesori ai modelului au câștigat acest premiu în 1999 și apoi din nou în 2005. Acest an marchează cea de-a 37-a oară de când se acordă "Volanul de Aur". Până în prezent, Opel a câștigat premiul de 15 ori.

În același timp, Zafira Tourer întregeşte lunga lista de premii primite de Opel în 2012, inclusiv titlul de "Maşina Anului" pentru modelul electric Ampera.

Publicațiile germane "Auto Bild", "Bild am Sonntag" și 26 de reviste partenere din Europa au găzduit concursul anual. Patruzeci și patru de modele au concurat în șase categorii diferite. Cititorii, nu experții, judecă pentru a determina care dintre modele câştigă. În acest sens, "Volanul de Aur" reflectă aprecierea pe care clienții o acordă monovolumui Opel.

"Suntem extrem de mulţumiţi de un premiu în această categorie. Este dovada că Zafira Tourer este pe gustul cititorilor, dintre care mulți sunt şi clienții noștri ", a declarat Steve Girsky, Președinte al Consiliului de Supraveghere Opel și Vicepreședinte GM. Girsky a vorbit miercuri la ceremonia de decernare a "Volanului de Aur" de la Berlin. "Conceptul este pur și simplu funcţional: alcătuit dintr-o combinaţie de lounge pe roți și un campion al flexibilităţii, adecvată pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, premiul din acest an reconfirmă că putem puncta cu oferta noastră pentru maşini de familie. Deja Meriva a primit "Volanul de Aur" în 2010.

Opel ADAM s-a clasat pe locul secund în competiţia în care au votat cititorii români ai AutoBild, în condiţiile în care modelul urmează să aiba lansarea în 2013. Prin modelul ADAM complet nou, Opel se lansează în modernul segment A, aflat în creştere. Având o lungime de aproape 3,7 metri (lăţime 1,72 metri fără oglinzi), Opel ADAM este un autovehicul cu trei uşi, agil şi original, perfect pentru mediul urban, cu o dinamică de conducere adecvată şi pentru zonele extra-urbane. În interior, Opel ADAM poate transporta până la patru persoane, care se vor bucura de o atmosferă specifică autovehiculelor din clasa premium şi de un spaţiu generos, neobişnuit pentru un model de dimensiuni mici.

Sursa: Opel Romania
Distribuie:
AUTOVITAL

AUTOVITAL

Autovital.ro este un blog auto cu știri auto, informații auto, documentații auto și multe altele, toate din nemărginitul univers auto! Haideți să îl descoperim împreună!

1 comentarii

  1. Eu sunt mort dupa marca Audi, recunosc m-as fi bucura mult mai mult daca castiga Audi.
    Oricum ma bucur destul de mult ca nu a castigat Bmw-ul, nu sunt tocmai un fan al masinilor ce sunt marca Bmw sau mercedes.
    Motiv pentru ca ma bucur pentru succesul masini Opel Zafira.

    RăspundețiȘtergere